Pysslar om naglarna med Depend 3-step action nail care kit!

Pysslar om naglarna med Depend 3-step action nail care kit!

_MG_6013_MG_6016

Jag har precis tagit mig tid att ta hand om mina stackars naglar och nagelband nu på kvällskvisten! Det här 3-stegs kitet från Depend tycker jag är superbra om man vill stärka och vårda naglarna! Mina nagelband måste ha dom här tre stegen med jämna mellanrum för mitt jobb gör så mina händer är galet torra och nagelbanden drabbas helt klart mest!

Denna 3-stegs serie ingår i Depends O2 serie vilket innebär att genomsläppet av syre genom en lackad yta är 30% bättre jämfört med ett vanligt lack.

Produkterna som ingår i kitet är Cuticle Peeling, Grape & Avocado Nail Oil, Hand & Cuticle Cream, manikyrpinne, nagelfil & en nagelborste!

Så här använder ni 3-stegs serien:

1. Börja med att fila naglarna till önskad form och längd. Jag använder inte filen som följer i kitet utan använder en glasfil istället dock ;)

2. Applicera Cuticle Peeling och den appliceras som namnet avslöjar vid nagelbanden! Låt produkten sitta i 1 minur, absolut inte längre för det behövs inte! Det här steget är ett av dom viktigaste stegen enligt Depend eftersom att döda hudceller blockerar nageloljan att komma ner till roten av nageln! Så Cuticle Peeling är jätteviktigt för att få friska och starka naglar då Cuticle Peeling tar bort dom döda hudcellerna! Ligger de döda hudcellerna kvar så suger dom åt sig av nageloljan som vi vill ska tränga ner i nageln! Get it? ;) Använd denna 1 gång i veckan!

3. Ta nagelborsten och borsta rent naglarna från Cuticle Peeling och avsluta med att borsta under rinnande vatten.

4. Ta bort eventuella rester med manikyrpinnen.

5. Applicera nageloljan vid nagelbanden och under nageltoppen, massera in! Nagelolja ska man helst använda varje kväll!

6. Avsluta med Hand & Cuticle Cream och massera in i någon minut!

Kitet kostar 199sek men produkterna finns självklart även att köpa för sig om man hellre vill det! Cuticle PeelingGrape & Avocado Nail Oil rekommenderar jag varmt!

Depend säljs bland annat hos Lyko.se, Åhléns, Kicks!

*inlägget innehåller annonslänkar 

2 svar på ”Pysslar om naglarna med Depend 3-step action nail care kit!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *