Recension: Elizabeth Arden PRO Gentle Facial Cleanser

Recension: Elizabeth Arden PRO Gentle Facial Cleanser

Vad är Elizabeth Arden PRO Gentle Facial Cleanser?

Elizabeth Arden PRO Gentle Facial Cleanser är en lätt löddrande (vääääldigt lätt löddrande enligt mig) rengöring som ska ge en varsam exfoliering. Huden ska bli sval, mjuk och få lyster! Avlägsnar makeup och smuts varsamt. Gentle Facial Cleanser innehåller LCA-komplex som innebär: pH-korrekt mjölksyra och vitaminer med antioxiderande effekt som är essentiella för huden: A, C, E & pro-A. Ska passa alla hudtyper, även känslig hy. Hos skincity.se kostar den 439sek i skrivande stund.

Vad tycker jag om Elizabeth Arden PRO Gentle Facial Cleanser?

Min första tanke var verkligen doften på denna. Ska den verkligen lukta sådär dåligt? Luktar nästan som om produkten vore härsken direkt efter att jag öppnat den för första gången? Kan inte beskriva doften på något bättre sätt än att det känns som den doftar gammalt. Stor dislike på det såklart!

Väldigt dryg produkt, en liten mängd räcker att massera in hela ansiktet med men det där löddrandet är inget jag märker av. Och även om produkten känns dryg mängdmässigt så hjälper inte det de faktum att den avlägsnar inte all makeup utan jag får upp väldigt mycket makeup på bomullspaden jag sveper över ansiktet med ansiktsvatten efteråt. Det hjälper inte att använda mer produkt och att rengöra ansiktet två gånger är väl inget jag själv tycker jag har tid med. Lite makeuprester brukar man fånga upp med ansiktsvattnet efteråt men någon måtta får det lov vara på mängden, med denna blir det för mycket makeup som inte är avlägsnat helt klart!

Huden känns väldigt len och mjuk efteråt men jag märker inte direkt av någon lyster och jag tycker inte min hy ser bättre ut alls efter våra veckor ihop!

Jag är inte direkt jätteimponerad av Elizabeth Arden PRO Gentle Facial Cleanser måste jag säga. Jag ser Elizabeth Arden som ett lyxmärke och jag förväntar mig mer om jag ska spendera 439sek på en ansiktsrengörning! Nej, jag läpper Elizabeth Arden PRO Gentle Facial Cleanser och går vidare i livet med någon annan rengörning, den känns inte som något för mig tyvärr!

Någon annan som testat den och har liknande åsikt eller tycker något helt annat? Dela jättegärna med er bland kommentarerna! ♥

7 svar på ”Recension: Elizabeth Arden PRO Gentle Facial Cleanser

  1. Jag har använt denna ett tag och har tyvärr en liknande upplevelse. Har nog uppfattat att den tar bort makeup rätt bra men då använder jag sällan eyeliner eller vattenfast mascara. Saknar också löddret! Håller med om att jag förväntat mig mer av ett sådant lyxmärke. :(

    1. Ja, första produkten inom hudvård jag testar från Elizabeth Arden PRO och jag känner mig väl inte direkt nyfiken på att testa fler just nu. Ingen magi alls som uppstod med denna! :P

  2. Upplevde denna precis som du, var väldigt mycket smink kvar efter första tvätten och jag vill helst inte behöva tvätta ansiktet två gånger.

  3. haha och jag som älskade den! iofs, nu när du säger det så kanske man hade förväntat sig lite mer, men jag fick ändå väldigt bra resultat av den. förenklade mitt liv om inte annat (pga slapp mycket av min yttorrhet och behövde inte exfoliera lika mkt).

  4. Jag gillar den! Men jag kör den som en tvätt till morgonen och inte en att avlägsna smink med, för den fungerar rätt så dåligt till det. Tycker att den hjälpte mig att rensa upp huden lite mot små skavanker som inte andra produkter fick rätt på!

    1. Och jag som inte såg någon förändring alls på min hy :( Mina problemområden fortsatte vara problemområden, haha :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *