Swatches på 9 stycken av Claudia Eyedust.

Swatches på 9 stycken av Claudia Eyedust.

Fotat med blixt och jag har ingen primer under skuggorna.

Översta raden från höger: Blazing Blue, Lustre, Glowing Green.
Mitten raden från höger: Copper Shine, Goldy Moss, Lilac Effect.
Nedersta raden från höger: Fairy Pink, Caribbean turquoise, Sparkling purple.

Gillar man skimmerskuggor så gillar man nog dessa! Det jag verkligen gillar med dessa är att dom endast kostar 49kr styck! Perfekt om man vill bygga ut sin sminksamling men kanske inte riktigt har ekonomin till det. Jag ska ha 3 färger till men dom hittade jag inte just nu tyvärr men kan visa dom senare när jag lyckats leta igen dom i min sminkröra ;) Ni kan i alla fall bland annat köpa dom på Shopping4net och på Claudia.se.

(Swatch/Swatches = att man visar en produkt på huden för att visa hur den ser ut)

Vilken färg faller dig bäst i smaken av dessa? :)

10 svar på ”Swatches på 9 stycken av Claudia Eyedust.

  1. Snygga! helst lila & den mörkaste gröna :)
    Jobbar du nästa fredag den 3:e ? Hade seriöst velat hyra in dej för att göra en partymake up på mej! ;) ska ju till Gävle då & vill vara extra fin på Manges personalfest med show. Vi åker vid 13 men om du orkat innan dess :)

  2. Men vi får väl planera in i Januari då :P Välplanerat och bra ;)

    Jag tycker nog bäst om den mörklila, den hade jag gärna haft i min låda :)

  3. Sv; Åh, den låten kunde jag också utan till =) Tänkte göra fler nostalgikollage lite längre fram med filmer, tv-serier, kläder och vad vi käkade =) Alltid lika roligt att minnas tillbaka.

  4. Svar: I mediumkurs för nybörjare gick vi igenom olika grunder i ett mediums olika arbetsmetoder. Vi mediterade för att lättare nå kontakten med vår egen medialitet. Vi fick testa våra mediala förmåga och genomföra olika typer av intuitiva övningar, t.ex. psykometri mm. Vi övade också på att nå kontakt med de på andra sidan och ”länkar” till dem. Mycket intressant! Själv blev jag så tagen av kontakten med min morfar att jag grät mig igenom halva kursen. :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *