testat maybelline´s vibrations mascara.

testat maybelline´s vibrations mascara.

De senaste två månaderna så har jag använt Maybelline´s pulse perfection vibrating mascara och tänkte dela med mig till er vad jag tycker om den! ;)

På den första bilden så ser ni hur mina ögonfransar ser ut innan jag använder mascara, dvs dem syns typ inte ens ;) på bild nr 2 & 3 har jag använt pulse perfection från maybelline.

mascaran vibrerar alltså vilket ska resultera i fylligare fransar som är lättare att separera bland annat. jag tyckte att det gick jättebra att applicera mascaran genom att trycka på knappen som finns på mascaraborsten men jag vet inte om jag tyckte att själva vibrationerna gjorde någon skillnad så tillslut slutade jag faktiskt använda vibrationen! jag älskar borsten, är min favoritborste (the plastic one) men vibrationfunktionen känns verkligen överflödig om ni frågar mig. den ger bra med färg, sitter riktigt bra och går lätt att tvätta bort!

helt ok mascara men jag känner att 189:- kanske är i dyraste laget för en budgetmascara ändå!

jag kommer inte köpa denna igen då jag inte är intresserad av vibrationfunktionen öht på denna.

13 svar på ”testat maybelline´s vibrations mascara.

 1. Hej å god fortsättning :)

  Måste bara få säga vad jag tänkte på när jag såg inlägget. Du har verkligen jättefina ögon. Hoppas att du får en bättre morgondag än vad du hade idag, oavsett hur den här dagen har varit :)

  Kram.

 2. Haha, vilken skillnad mellan före och efter. Snyggt! Och ja, det är deras blåa ansiktsmask – smurf är bara förordet. Men den känns fräsch. :D

  God Jul i efterskott och Gott Nytt År i förskott! =)

 3. Såg nu din kommentar du skrev förut om att du kanske skulle ha sminkat under visningen men inte kunde, det var ju synd! För hade du varit där så hade du med all sannolikhet träffat på mig då det var tre stycken sminköser där, och alla stod bredvid varandra och jobbade. ^^

 4. Hej. Vad kul att du skriver lite om den här, verkar vara många som tycker som du :) Själv har jag en favvo som jag haft i många år och det är Loreals Volu.. volou.. Voluminous!! X4 :) Har nog fastnat lite eftersom det känns tråkigt at lägga ut typ 200kr för en mascara man inte trivs med sen, men är ju också dumt för man vet ju inte vad man missar då. Jag hade en ”Dior show” som det var sånt ståhej om för några år sedan, den sög! jag trivdes inte med den iallafall! en mascara har man ju ändå dagligen (eller, de flest.. jag iallafall) så då vill man ju trivas med den. Har du någon du fastnat för?/Karina

 5. hej, jag har själv den mascaran och vibrationen ska inte användas när man aplicerar mascaran utan den ska användas innan man börjar aplicera mascaran i tuben för att man inte ska få upp några klumpar. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *