Too Faced höstkollektion: Midnight in the Garden of Glamour.

Too Faced höstkollektion: Midnight in the Garden of Glamour.

Too Faced höstkollektion Midnight in the Garden of Glamour finns redan att köpa i butik och jag tänkte visa er kollektionen lite! Midnight in the Garden of Glamour är en kollektion som främst riktar in sig på ögonen – It´s all about eyes!

Intensive Eye Shadow Singles (195 SEK) släpps i hela 12 nyanser!  Texturen och hållbarheten ska vara av högsta kvalitet och jag måste säga att det finns flera nyanser som lockar! Bland annat Firefly, Midnight Mist, Poison Orchid och Petals to the metal! Ögongodis!

Smokey Eye Shadow Collection (350 SEK). Den perfekta paletten om man vill ha sotiga ögon! Denna palett innehåller 9 olika nyanser och ett flertal ”how to” make-up kort. Sotat är en favorit och denna paletten ser verkligen ut att innehålla allt som behövs för att kunna variera sotade ögon.

Color correcting eye shadow primer (250 SEK). Jag  har Too Faced Shadow Insurance här hemma och skillnaden mellan den och denna nya Color correcting eye shadow primer är att denna har en lätt citrongul ton för att garantera ett perfekt resultat för lång hållbarhet och klara vackra nyanser på ögon make-upen. Den gula färgen ska neutralisera röda ögonlock och ger därför en bättre färgåtergivning av ögonskuggorna! Dessutom innehåller primern vitaminer som garanterar en cashmere lätt fnnish. Jag blir helt klart nyfiken över om det verkligen blir stor skillnad på färgåtergivningen jämfört med deras vanliga Shadow Insurance!

Waterproof Eye Liner (195 SEK) Too Faceds krämiga och vattenfasta eyeliner ska vara lika lätt att lägga på ögonen som en liquid eyeliner, dessutom ska den hålla hela dagen! Alla pennor har dessutom en flexi bevelled smudger, vilket ja misstänker att det är den ni ser i andra änden av pennan ;) Dessa pennor är jag nog lite extra nyfiken på faktiskt! Vattenfast eyeliner är ett guldkorn om dom verkligen håller vad dom lovar!

Essential 3-piece set (420 SEK) Detta kit innehåller en Lid/Smoker, en Crease/Blender och en Liner/Smudger och allihopa är gjorda av Teddy Bear Hair för att passa allergiker och ge lång hållbarhet. Dessa tre skulle jag vilja känna på för jag inbillar mig att dom är dundermjuka och behagliga att jobba med!

Size Queen Mascara (229 SEK). Denna mascara ingår inte i kollektionen men den får vara med på ett hörn här i slutet i alla fall ;) Denna mascaran har en queen-size borste som ska nå varenda ögonfrans! Den ska lyfta, böja och separera dina fransar med den stora spiral borsten! Och tack vare korkskruvformen så ska man få ultra-långa, fylliga och definierade fransar som ser böjda ut genom ett enda stråk. Den har en cremeformula som inte kladdar och den ska ge näring till dina fransar med Red Algae, Panthenol Vitamin C och E. Sounds too good to be true nästan!

Något som lockar dig lite extra?

Själv blev jag väldigt nyfiken på det mesta faktiskt! Men jag älskar ju att klämma och känna och testa produkter ;)

12 svar på ”Too Faced höstkollektion: Midnight in the Garden of Glamour.

  1. Jag skulle kunna tänka mig precis allltihop. Men det vill inte min plånbok! Smokey Eye Shadow Collection är väl hur fin som helst!

    Sv: Ja, jag kommer nog det :) En av böckerna jag har köpt handlar bara om tecken, bokstäver siffror, när man ska göra si och så och hur brett man ska ha mellan raderna och allt möjligt :) Lärde mig ganska mycket av det i gymnasiet men nu får man gå in på detalj lite mer :)

  2. Åh, får se om jag tar och beställer hem smokey eye paletten lite senare ikväll :) Här i England verkar den bara kosta £26, alltså runt 270 kronor – vilket ju är ännu bättre! :)

  3. Jag klippte bara en liten stund, men de var roligt för att vara första gången, men min sambo han gillar inte att klippa gräs :)

    jag tycker att du ska vara brunhårig, det är fint!

  4. Ögonskuggor är ju alltid kul men penslarna skulle jag verkligen vilka ha för att jag tror att dom är skitbra och att dom är rosa såklart :) mer saker i världen borde vara rååsa! ;P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *