Underbar måndag ♥

Underbar måndag ♥

Underbar måndag i skidspåret som snart smält bort!

Idag har jag & Johanna först gymmat och sen åkte vi lite skidor & satte oss ute i skogen och åt lunch. Proteinpannkaka med jordgubbar och blåbär bland annat ;) Det har varit så fint väder i Älvdalen idag så vi blev sittandes där någon timme och bara njöt av livet!

En av dom bästa jag har i mitt liv är tokan bakom mig ♥
Bra lunchlåda! Lägg märke till mina fina bestick ;)
VÄDRET ♥ Vi har fått i oss en bra dos D-vitamin idag :)
Mmmm blåbär!

En sån jäkla bra dag! ♥ Jag har dom senaste dagarna mått så himla bra, livet har liksom fallit på plats. Jag har blivit bättre på att utöva tacksamhet, på att återhämta mig, inte stressa, inte känna mig som en dålig person för att jag ”bara har hunnit/orkat med det idag”. Som idag så hade jag tänkt plugga (jag läser till kostrådgivare) men eftersom jag kom hem X antal timmar senare än vad jag trodde att jag skulle så har jag istället bara tagit det lugnt, ätit middag, duschat & inte gjort något speciellt. Jag har kollat några youtubeklipp eftersom min hjärna orkar inte se film/läsa på samma sätt längre och jag har äntligen börjat acceptera det.

Jag är så glad & tacksam för så mycket i mitt liv just nu. Jag är så glad att jag vågade hoppa, vågade bli arbetslös tillslut. Att jag satte mig själv och mitt välmående framför ett jobb. Vågade vara arbetslös utan inkomst innan jag ens sökte ett jobb för jag kände att när jag väl söker ett jobb ska det vara ett jag verkligen vill prova på. Jag har sökt ett sommarjobb & fått det! Jag är så tacksam att jag ska få prova på något som redan nu får mig att känna ”ååååh va spännande det ska bli!!”.

Jag är så galet tacksam för min pappa som trots att han gick bort 2016 tar hand om sin dotter på världens bästa sätt fortfarande ♥

Jag är så tacksam för den här dagen & för att jag har Johanna i mitt liv. Tacksam för vädret & för all D-vitamin jag har fått lagra idag! Det behöver inte vara svårare än att äta pannkakor ute i skogen med en vän för att ha en bra dag :)

Utövar ni tacksamhet? Om inte – börja!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *