Välanvända sommarfavoriter! ♥

Välanvända sommarfavoriter! ♥

Sommarfavoriter

Välanvända sommarfavoriter!

Sommar börjar verkligen gå mot sitt slut och jag har äntligen känt att jag velat ta mig tid att blogga igen! Tänkte visa er några av mina välanvända sommarfavoriter, dessa har jag verkligen använt duktigt i sommar!

MAC Mineralize Rich Lipstick i nyansen Elegant Accent – Älskar detta läppstiftet! Nyansen beskrivs som “mid-tonal warm rose cream.” och har varit perfekt nu under sommaren när jag inte velat ha röda läppar utan något lättare och enklare att ”underhålla” under kvällen!

MAC Pro Longwear Blush i nyansen Rosy Outlook – Perfekt nyans för mig som inte vill ha så överdrivet mycket rouge! Tror jag nästan använt denna nyansen hela sommaren, haha! Använder denna jätteofta i omgångar och det syns knappt så det är ett rouge som verkar räcka i evigheter dessutom!

Isadora Glossy Eyeliner – Fick denna med en kompis som köpt fel och sedan dess har jag använt den varje dag! Vattenfast eyeliner ♥ Jag har djupt sittande ögon så det behövs! Denna är kanon!

Maybelline Master Sculpt i nyansen light- Har varit så perfekt att ha med sig istället för större contouringpaletter! Gillar verkligen contouring nyansen i denna, otroligt enkel att applicera och har passat mig jättebra nyansmässigt!

Isadora Eye Shadow Trio i nyansen Forest – Gammal favorit när det kommer till kvällsmakeupen, behöver inga andra ögonskuggor med mig när jag har denna och jag vill ha en lite mörkare makeup till kvällen om jag har denna! I love it och har gjort sedan jag fick den för flera år sedan!

Ardell Lösytterfrans 305 – På Kicks.se står det – ”Världens mest sålda frans!” och jag tror dom! Detta är en av mina stora favoriter och jag har använt dom hela sommaren nästan! Så enkla att applicera eftersom den är halv och det blir riktigt snyggt när man ”bakat in” dom inre fransarna med lösfransen! Bra wa-wa-woom effekt på dessa fransar, varit perfekta i sommar! :D

Hårblomman har också använts flitigt på senare tid, den är från Johannas Rockabilly och är en av de hårblommor jag använt mest senaste två veckorna! Mest med som dekoration ;)

Jag har verkligen inte lagt krut på att prova nya produkter i sommar, det är lite skönt att alla pressutskick bara avtar nästan helt och hållet under sommaren! Så alla mina sommarfavoriter har verkligen varit ”gamla godingar” som jag har letat igen! :D Skönt att alla fortfarande säljs, så jag inte lyckas tipsa om limited edition produkter…haha :)

Har du haft några sommarfavoriter som du använt nästan dagligen? :)

*inlägget innehåller annonslänkar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *