Posted by Wysteriia april - 11 - 2012 13:07 7 COMMENTS

Jag har fått den stora äran att följa med Daisy Beauty till Swedish Beauty & Cosmetics Awards som går av stapeln 18 April! :) Vi kommer vara ett tiotal bloggare som får följa med Daisy Beauty och det är Daisy Beauty som valt ut lite bloggare i samband med galans arrangör KTF och eventarrangörerna Think Image.

God mat, enbart massa skönhetsintresserade människor, gamla och nya ansikten att träffa för en rolig kväll & Kicki som driver Daisy Beauty kommer dela ut pris på plats!

Jag har börjat spana in vilka produkter som är nominerade och flera av mina personliga favoriter finns faktiskt med! :) Det ska bli grymt spännande att se vilka som vinner i alla fall :)

Ibland älskar jag lite extra att vara en skönhetsnörd! <3

Dags att försöka kirra sovplats men det brukar lösa sig på ett eller annat sätt! :) Och gör det inte det så går det väl tåg tidigt hem på morgonen ;) Efterfest? ;) Haha!

Tags : , Bloggevent

7 Kommentarer till 'I´m a lucky bastard!'

 1. AnnaKaize skriver:

  Oh lyllos lyllos dig snygging! Kom ihåg att jag ryms i en hockeytrunk nu ;) Ha en fantastiskt underbar kväll- det är du värd :D

 2. Grattis. Alltså verkligen. Fifan vad gött!

 3. Åh det låter helt underbart! :D Ha så roligt!

 4. Lyllo dig :)

  Ville också gå, men snyft jag fick aldrig någon inbjudan… En länk var allt jag fick så att jag skulle kunna skriva om produkterna ;)

  Kommer du att komma dagen innan? Det är en pressvisning tidigt den 18 April?

 5. Ann-Sofi skriver:

  Åh, va roligt! Grattis i massor :)

 6. Fanny skriver:

  Så kul! :D
  Grattis, grattis!!

Leave a Reply

CommentLuv badge