i´m having a shitty day.

i´m having a shitty day.

This is a shitty day. Jag trivs inte alls med mig själv idag. Jag har inget i klädväg som sitter bra och det mesta jag har med mig (förutom partykläderna) har jag redan använt. Jag ser ut som ett smörpaket i ansiktet om jag inte pudrar mig var och varannan sekund och jag är inte ens sugen på tacos! Jag har verkligen ingen lust att gå utanför dörren idag och visa mig för folk, blaaaah!

Men ikväll ska jag sminka snygg micke (ja han kallas faktiskt så) och han ska plåtas av villgot så det är bara att trotsa humöret och försöka klä på mig några gamla jeans o en sunkig top och dra på ett leende.

jag hoppas ni är på bättre humör idag än vad jag är ;)

16 svar på ”i´m having a shitty day.

 1. Förstår hur du känner. Så har jag det också då och då. Vore verkligen kul att ses i höst! Jag har fått upp min studio nu så vi kanske kan fota?

 2. Men vännen, ofta du känner sig så nu ju :/
  Hoppas det gick bra att sminka snygg micke iaf då :) hahaa.

  Btw, skönt att man inte är själv om att vara tidsoptimist hehe ;)

 3. Du får skriva/tycka precis vad du vill om dig själv, men en sak ska du ha klart för dig och det är.

  Du är inte som du beskriver dig i texten ovan, du är en av de vackraste kvinnor jag sett, oavsett vad du tycker om den saken. Att ditt hjärta även är fint är också något speciellt som du ska vara oerhört stolt över.(jag ser det i dina texter du skriver)

  Att killarna inte bjuder till beror inte på dig utan på det klimat som idag råder i Sverige och det är heller inte ditt fel.

  Du är snygg, läcker och otroligt smart. Den kille som inte förstår det ska heller inte ha en så fin tjej som du.

  Nu får det vara slut med ord för den här gången, naturligtvis tittar jag som vanligt till din logg då och då och håller fortfarande tummarna för att prinsen kommer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *