[ I´m just going to put on my makeup. ]

[ I´m just going to put on my makeup. ]

Jag ska precis börja sminka mig och det kan hända att jag vill krångla och byta kläder innan vi kan åka in till stan ^^ Har Jeans på mig just nu men det känns som att det kommer bli en vaaaarm dag!

Jag och Anders ska i alla fall åka in till Nordstan för att hitta lite helium på Bodega som jag kan inhandla. Vad jag ska med Helium till kommer ni få se i slutet av maj ;) Helim är iaf dyrt som satan om ni frågar mig så det kommer kännas i plånboken! :/ Men Men..

Sen vid 12 ska vi i alla fall möta upp Frida Sjöberg eftersom Anders ska fota henne idag :) Jag ska såklart leka Behind the scene fotograf samt hjälpa till så gott jag kan :) Kan nog bli en riktigt rolig dag den här! :)

Här är en bild som Anders tagit tidigare på Frida.

15 svar på ”[ I´m just going to put on my makeup. ]

 1. Haha tänkte väl jag också, att han skulle tycka att klänningarna var fina lät lite märkligt :P
  men det är han som fotar eller? riktigt snygga bilder :)

 2. Gssshh…Frida är nog den snyggaste modellen som finns! Hoppas på att få se lite BTS bilder sen. Hoppas ni fått en trevlig dag i solen iallafall!
  PS: Tack för ditt söta inlägg i bloggen!

 3. haha, det skuuulle vi ju kunna göra, men det är ingen utmaning då ;D haha, nej, men ska lägga fram det som förslag för emil.

  ahaa, hur länge är du här? på måndag kanske vi skulle kunna hitta på ngt? då är jag ledig iaf =)

  Jag veet inte exakt än, jag jobbar ju till 17.30 fredag, blir förmooodligen att jag tar flyget från jobbet till sthlm & åker med syster till eskilstuna, men det blir ju på lördag morgon vi kommer antar jag =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *