[ Mexgryta. ]
Snabbt kryddat och klart med smaksatt crème fraiche.
4 port
400 g nötfärs
smör
1 tsk salt
1 burk krossade tomater (Jag brukar ta med Chilismak ;P)
1 burk kidneybönor, ca 400 g
1 dl majskorn
1 dl vatten
2 dl Arla Köket lätt crème fraiche, paprika&chili (Jag brukar ta sweet Chili)
smör
1 tsk salt
1 burk krossade tomater (Jag brukar ta med Chilismak ;P)
1 burk kidneybönor, ca 400 g
1 dl majskorn
1 dl vatten
2 dl Arla Köket lätt crème fraiche, paprika&chili (Jag brukar ta sweet Chili)
Gör så här
Bryn färsen i smör i en gryta. Tillsätt salt och krossade tomater. Låt koka ca 5 min. Skölj bönorna och låt dem och majskornen rinna av. Rör ner bönor, majs, vatten och crème fraiche i grytan. Låt koka ca 2 min.
Man kan såklart servera med ris men eftersom jag försöker skippa onödiga Kolhydrater så äter jag grytan som den är! :) Ruskigt gott och riktigt mättande! :) Receptet hittar ni på Arla, det är även där jag har snott bilden ;)
5 svar på ”[ Mexgryta. ]”
Jag solade mycket när jag var tonåring, man hade ju ingen tanke på att nåt verkligen kunde hända en själv då. Jag har nog inte varit världens bästa med solskyddsfaktor men jag kan inte säga att jag har bränt mig mycket heller!
Ja gå iväg och kolla! Om det är nåt och det hittas i tid är det ingen fara. Då opereras det bort och inga efterbehandlingar behövs, alltså att det inte har spridit sig. Så var det för mig. Men man får sig en tankeställare helt klart. Uschia. Så iväg med dig och kolla om du har märken du oroar dig över!
svar: hehe, okej! Ska testa den någon vacker dag :D
mumsmumsmums i say!
vad gott :)
Åh vad gott det där verkar, måste provas ;)
Kommentarer är stängda.