10 år senare.

10 år senare.

Igår samlades delar av 9A, 9B & 9C för 10års jubileum! Även om jag inte umgicks med så många i just min klass när jag väl gick i högstadiet så var det jättekul att se alla som var där! Kändes som många inte åldrats en dag! (jag tycker dock att jag själv är väldigt olik mig, haha) Märktes att jag kanske inte var den som stack ut mest i högstadiet då jag fick frågan ”gick du i min klass?” när det var dags för lekar..ja men tack för den ;) Alltid kul att veta att man gjort intryck på folk!

Trevlig kväll helt klart och ni som inte kom missade helt klart något! :)

14 svar på ”10 år senare.

 1. Du verkar vara en riktig festtjej :) Roligt att ni hade det kul!

  Vilken Smashbox primer är det du avgudar? Skriver upp den på min önskelista så fort jag får reda på vilken typ av primer det är och vad den heter.

  Har du testat något ifrån Clarins?

 2. Åhhh glömde fråga vilket bas- och topplack du tycker är bäst. Mitt ifrån Scratch Nails håller på att ta slut, tänkte testa ett nytt.

 3. Jag tycker att kort nummer 3 är bäst.
  Två fina människor, ibland det som för mig tycks se ut som en fest med många idioter. Såg många andra pärlor också, dock allt för många svin.
  Hoppas ni hade roligt iaf!

  Hoppas på att få börja träna inom en snar framtid! =)

 4. sötnosen då, kan garantera att alla killar stog med hakan nere vid knäna när du kom in, du är HOT!

 5. nej hon skyller ju på att hon itne kan påverka sin tid här, gud har redan bestämmt hur lång tid vi får på jorden….

 6. Tack för svaren. Gillar verkligen din bloggstil, du är alltid snäll och svarar på frågor :) Tummen upp för din blogg!

  Har också flera av deras lack, eftersom att de har ett så bra pris på dem. Då slipper man bli alltför besviken ifall man inte gillar färgen.

  Tyvärr kan jag fortfarande inte föra över bilder ifrån kameran till datorn annars hade jag lagt in bilder på mina målade naglar och berättat om de olika lacken. Hur jag tycker att de är osv… men det kommer någon gång i framtiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *