11 tomma – köpa igen eller ej?

11 tomma – köpa igen eller ej?

11 tomma – köpa igen eller ej?

Jag blir så lycklig när jag gör slut på produkter! (så länge det inte är någon svindyr parfym typ) Denna gången låg det 11 tomma förpackningar i min ”dom tog slut” låda här hemma. Jag tycker vi går igenom vilka jag gärna köper igen och vilka jag inte kommer köpa igen!

Dessa skulle jag köpa igen:

Isadora Precision Brow Pen Waterproof – Dessa pennor tar slut ganska snabbt men är galet bra. Jag har övergett Anastasia Brow Wiz eftersom den också tar slut snabbt, är dubbelt så dyr och dessa billigare varianter är minst lika bra. Denna från Isadora skulle jag köpa igen!

L’Oréal Paris Paradise White Primer – Jag har redan köpt den här på nytt. Behöver jag säga mer?

Eucerin Dermatoclean 3 in 1 – ”fungerar som rengöringsmjölk, toner och sminkborttagning av ögonsmink, allt i en förpackning.” kan man läsa sig till om denna och ja, den har fungerat superbra! Jag har inte använt den som 3 in 1 utan mest som toner men ibland har jag även använt den som rengöring för att ta bort all makeup och det har den gjort superbra. En sån där produkt jag tagit med mig när jag rest! Cirka 100sek och räckte hur länge som helst. Tack Eucerin!

L’Oréal Paris Elvital Dream Lengths Balsam – Jag har redan köpt en till. Det här är den bästa hårvårdsserien jag testat av alla budgetprodukter som finns för håret! ÄLSKAR! Köper den stora förpackningen numera, vad ska jag ens med den mindre till liksom?

Visio Haircare Spray Wax – Alltså jag älskar denna. När man är som mig och väldigt ofta har hästsvans, dounat etc ovh vill ha håret riktigt slätt. Den här är så perfekt för det!

Dessa kommer jag inte köpa igen: 

Maybelline Brow Precise Micro Pencil – Samma som den från Isadora egentligen. Anledningen att jag inte köpt denna igen är dock att den var i helt fel nyans för mig och det räcker för att jag inte ska köpa just denna igen. Kanske finns i fler färger?

GOSH Primer Plus Chameleon – Jag har faktiskt gillat den här men jag känner inget wow. Tror aldrig en primer iofs har fått mig att känna wow. Så jag hade inte köpt den igen då den kostar 199sek. Men eftersom jag gillat den helt okej så blir jag nyfiken på deras andra primers Hydration, Filler och Anti Wrinklers. Ålderstecken här borta? Haha!

Loverecepie Strawberry Mask – Också en produkt jag gillade men alltså det finns bättre. Som typ denna.

Björk and Berries Cleansing Gel Formula – Anledningen att jag inte köper denna igen är för att jag har inte råd att lägga 300sek på en rengöring som känns bra men inte amazing. Den gör det den ska, känns superbra men ja..inget wow från min sida. Den kostar i skrivande stund 236sek hos finamig.se om någon skulle vara intresserad. Björk & Berries alla produkter verkar vara nedsatta…jättejobbigt läge när man inte har några pengar och vill ha deras parfymer!

Vision Color Preserving Shampoo – Alltså nej, som vilket schampo som helst. Inget speciellt från min sida.

M Picaut Happy Sparkling Body Wash – I´m so sorry men jag köper inte en Body Wash för 229sek när inte doften får mig att gå i taket. Det är visserligen åt det citronaktiga hållet men det finns godare och bättre. Den innehåller en massa bra men jag märkte ingen direkt skillnad mot någon annan tvål. Lägger nog hellre pengarna på hudvården M Picaut gör för där snackar vi amazing!

Att jag gärna köper om 5 produkter av 11 var väl helt okej! 2 av dom har jag ju dessutom redan köpt igen :) Ska försöka tömma lite fler produkter här hemma nu, älskar känslan av att göra slut på produkter! haha :)

inlägget innehåller annonslänkar!

2 svar på ”11 tomma – köpa igen eller ej?

  1. Åh vad jag håller med! Älskar när saker tar slut haha! Jag har faktiskt en lista i mobilen där jag ”håller koll” på hur många förpackningar jag tar slut på gentemot köper/får. Har som mål att ligga på minst -50 om ett år då en flytt närmar sig. Vill verkligen bara ta med favoriter eller saker som jag faktiskt kommer använda och inte något som står i ett hörn och samlar damm för att jag egentligen inte vill ha det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *