2 nyheter hos e.l.f – Pigment Eyeshadow och Matte eyeshadow.

2 nyheter hos e.l.f – Pigment Eyeshadow och Matte eyeshadow.

Två av e.l.fs senaste nyheter är Pigment Eyeshadow (finns i 4 nyanser just nu) & Matte Eyeshadow (finns i 10 nyanser just nu). Jag har dom i nyanserna naughty noire som är en svart skimrig skugga och nude som är en matt beige nyans!

Till båda två så följer denna lilla borste med. Liten och mjuk och troligen något jag snart tappat bort pga storleken ;) hehe.

Båda två är i pulverform och enkla att få ur sina förpackningar.

Här har jag swatchat dom snabbt på handen. Jag är riktigt förtjust i naughty noire! Nude känns som en väldigt basic ögonskugga som kommer passa bra när jag ska göra en makeup i bruna toner. Den ser nästan vit ut på bilden men den är mer beige i verkligheten! Jag har ingen primer under så dom är helt ok pigmenterade!

Dessa kostar 36kr styck och ni hittar Pigment Eyeshadow här och Matte Eyeshadow här! Matte Eyeshadow finns i nyanser som ser riktigt coola ut som mint!

Jag ska försöka göra en makeup med dessa längre fram när jag har mer tid över.

5 svar på ”2 nyheter hos e.l.f – Pigment Eyeshadow och Matte eyeshadow.

  1. Hur mycket kostar det att skippa hem smink? Hur är kvaliten? Tvekar ju lite på det låga priset men ändå det som lockar :)

    1. Oj jag kommer inte ihåg i huvudet exakt vad frakten går på men tror det är runt cirka 40kr :) Kvalitén varierar. En del saker är toppen och andra mindre bra ;) Om du tar och googlar på produkten som du är nyfiken på så hittar du garanterat någon recension om den! :) Ursäkta mitt sena svar!

  2. Jag har precis gjort en beställning från elf eftersom dom har 50% på hela ”ögon” serien. Klickade hem typ 12 produkter för 150kr och då var 40 kr frakt. Looove elf :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *