3 Double Ended Brushes från Sephora!

3 Double Ended Brushes från Sephora!

_MG_4281

3 Double Ended Brushes kitet från Sephora lanseras i samband med deras Sephora Christmas Collection 2015 nu i November! Även här kan man se den snötäckta förpackningen som vi såg hos Wonderful Dreams! Kitet innehåller alltså 3 borstar med dubbla ändar som tillsammans ska vara allt som behövs för en perfekt ögonmakeup! På baksidan av förpackningen så kan man läsa om dm 3 lookerna och hur man gör dom; Smokey eye, Retro Eyeliner och Grapic Brows! Jag gillar designen på borstarna, snygg färgkombo!

_MG_4318Retro Eyeliner, Grapic Brows och Smokey Eye borsten!

Nu måste man ju självklart inte använda borstarna till det som det står att dom ska användas till ;) Jag personligen känner rent spontant att jag gärna vill byta lite plats på Retro Eyeliner och Grapic Brows borstarna! Jag använder helst den snedskurna borsten som är på Retro Eyeliner till ögonbrynen och ”filler brush” borsten som är på Grapic Brows borsten vill jag eventuellt använda till eyeliner eller ögonskugga. Möjligheterna känns oändliga och vi får se om jag ens gillar alla ändarna på dessa borstar, känner mig lite skeptisk till ”wing markern” som är den till höger på borsten högst upp!

3 Double Ended Brushes kitet från Sephora säljs alltså tillsammans med ett flertal andra produkter i Sephora Christmas Collection 2015 som lanseras i November och detta kitet kostar 190sek!

2 svar på ”3 Double Ended Brushes från Sephora!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *