3 produkter ni inte behöver köpa!

3 produkter ni inte behöver köpa!

Ja, jag tänkte tipsa om 3 produkter ni inte behöver köpa på enligt mig!

SPA TO YOU Face Brush fick jag i min senaste glossybox och blev så pepp! Men alltså NEJ! Fick ni denna i er glossybox så SLÄNG SKITEN! Den här är så vass så ni kan lika gärna använda en skurborste och uppnå samma riviga resultat! 85sek ni helt klart kan lägga på något annat!

L’Oreal Paris Total Cover Concealer Palette lät ju jättebra med total cover och 3 beiga nyanser som täcker det mesta, 1 lila nyans som ljusar upp och neutraliserar och en grön nyans som neutraliserar röda nyanser.

Den gröna och den lila fungerar sådär, verkligen inget wow varken när den gröna skulle neutralisera för det gjorde den ljusaste nyansen lika bra och den lila använde jag under det högra ögat i bild och såg själv ingen skillnad mot att enbart använda den ljusaste nyansen! Av dom tre nyanserna i paletten så kan jag bara använda den ljusaste! Dom andra två är ju jättemörk mot mig och jag får kort och gott ingen användning av dom. Så av 5 nyanser så är det 1 som jag kan/vill använda och som fungerar. Och nog täcker den nyansen bra ändå? Men jäklar i min lilla låda vad denna framhäver torra partier om du råkar ha såna!

159sek för en palett där en nyans känns användbar och gör att den får täckning men failar och gör den fnasig, naaaah. Denna palett är ingenting för blekfisar med en hy som gärna fnasar!

Ytterligare en diss till L’Oreal Paris idag alltså! Men deras Brow Artist Xpert kändes som en bra tanke men till någon som mig som knappt har några ögonbryn från början, helvete vad fult det blir!

Man ska alltså skapa formen på brynet med pennans spets och det går ju bra på ena brynet…men sen är ju liksom spetsen borta! Pennan är väldigt mjuk vilket resulterar i att den ser ut som på bild ovan och att försöka få till ett snyggt bryn som knappt existerar i ytterkant med den…inget jag i alla fall lyckas med! Jag har försökt flera gånger men jag har faktiskt tagit bort brynen och återgått till min Anastasia Dip Brow istället.

Har man bryn och en mer färdig form så fungerar kanske denna bättre men är du som mig och inte har så mycket ögonbryn, skippa denna! 89sek ni kan lägga på annat.

Har ni testat någon av ovanstående produkter och är av annan åsikt, så dela jättegärna med er bland kommentarerna! Bara för att dessa produkter inte passar mig så kan ju några av er ha en annan åsikt! :D

Alla tre produkterna i inlägget kommer från pressutskick!

9 svar på ”3 produkter ni inte behöver köpa!

  1. Haha det här inlägget gillar jag! Kul att se att allt inte är värt att köpa, även om tanken bakom produkterna är bra. Gärna fler inlägg som detta, likväl som inlägg med produkter som är bra såklart ;)

  2. Vad roligt att det är så olika för oss (och tur för Loreal)! Det enda problemet jag hade med paletten var att den blev lite torr. För mig var nästan problematiken att de inte istället gjort tre väldigt olika nyanser av concealerna så man fick blanda själv och fler kunde använda.

    1. Ja jag tycker inte alls paletten är nå vidare färgmässigt eller kvalitetsmässigt! Blev förvånad över hur torr och fnasig min hy såg ut :O Tur alla gillar olika! Vore ju förbaskat tråkigt att läsa om andras åsikter annars ;D haha!

  3. Haha, +1 på borsten från Glossyboxen… Blev så glad när jag såg den då jag velat testa en sån länge, men alltså neeej 😅 använder den dock till att peela läpparna lol!

    1. Hahaha nästan för hård till läpparna med ju :O Fattar inte att den där ens blivit lanserad….stenhård! haha!

  4. Håller helt med dig om brynpenna, verkligen inte en kul produkt alldeles för mjuk. Har tänkt att jag ska testa nån av de ljusare nyanserna men det har inte blivit av och nu har jag börjat testa Maybellines nya brynpenna som jag tycker känns riktigt bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *