3:e November lanseras dessa hudvårdsprodukter!

3:e November lanseras dessa hudvårdsprodukter!

Tidigare har jag bloggat om Oriflames samarbete med Liselotte Watkins och det är inte enbart sminkprodukterna som ni kan se här som ingår i deras samarbete utan den 3:e November kommer det även släppas en hudvårdsserie

Liselotte Watkins Hand Cream – Cremig och väldoftande handcreme som ger silkeslena händer. Innehåller en effektivt återfuktande formula som mjukgör och kapslar in fukt.

Liselotte Watkins Body Cream – Lyxig och återfuktande kroppscreme med en förförisk doft som stimulerar dina sinnen. Den är lätt att applicera och absorberas snabbt.

Liselotte Watkins Shower Cream – Lyxig duschcreme som ger ett härligt lödder och har en ljuvlig doft. Tvålfri och pH-balanserad formula.

Tyvärr så har jag inga prisuppgifter på dessa produkter men eftersom makeup produkterna har helt ok priser så misstänker jag att även dessa kommer vara prisvärda!

Jag blir lite nyfiken och känner att jag vill lukta på Liselotte Watkins Shower Cream bland dessa produkter. Är det något du känner att du kommer titta närmare på 3:e November? Jag är som sagt väldigt förtjust i dessa förpackningar så duschkrämen i denna serie känns som ett måste!

2 svar på ”3:e November lanseras dessa hudvårdsprodukter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *