6 tomma – köpa igen eller inte?

6 tomma – köpa igen eller inte?

6 tomma – köpa igen eller inte?

Att göra slut på produkter är lite skönt för den mentala hälsan. Det bara är så det är! Jag har lyckats göra slut på dessa 6 produkterna och tänkte berätta vilka som är värda att köpa och vilka som inte är det.

Rosenserien Body Scrub – En relativt ny produkt som doftar citrus (favoritdoft för mig) & har sköna skrubbkorn. I produkttexten på Apotek Hjärtat så står det ”Testa gärna att regelbundet peela över områden med celluliter. Massera över ren fuktig hud, med svepande cirkelrörelser mot hjärtat.” men om vi säger så här – min krater jag har på rumpan ser fortfarande likadan ut så förvänta er inte att den här gör speciellt mycket mot celluliter. Det är en kroppsskrubb som är jäkligt nice att använda – that´s it. Den här kan jag helt klart tänka mig köpa igen på grund av att den känns fräsch, älskar doften och ger en bra peeling.

Bioderma Sensibo H2o – Ruggigt bra! Och billig! Jag använder inte den här som den enda rengöringen utan tar en annan innan och sen avslutar med den här för att ta bort resterna. Den här kan jag lätt köpa igen.

Moroccanoil Dry Shampoo Dark Hair – Ja den är bra men inte bäst. Så den här kommer jag inte köpa igen. För 299:- så köper jag inte denna igen.

Lernberger Stafsing Dryclean Brown Volumizing & Refreshing – Nu snackar vi! Den här köper jag igen! Dessutom kostar den bara 199:- vilket är mer min prisklass.

Beauty by Ellos Wash your hands Lotus Flower – Den här tog en evighet att göra slut på. Hade köpt igen på 3 röda om den funnits i typ ”citronmeliss” (älskar citrusdofter som sagt) eller något annat fräscht. Men tydligen tog det så lång tid att göra slut på den att jag inte ens hittar den på ellos.se längre?

L’occitane Almond Shower Oil – Alltså jag har gjort slut på flera såna här genom åren och den här förblir en favorit! Så jävla underbar att använda. Den här blir det igen redan inom en snar framtid för den här måste liksom stå i mitt badrum!

Jag dissade bara en produkt denna gången? Det var ovanligt. Ska jag bara välja 2 produkter som känns som måsten blir det L’occitane Almond Shower Oil  & Lernberger Stafsing Dryclean Brown Volumizing & Refreshing. Dom andra kan jag överleva utan men gillar. Men dessa två hade jag valt automatiskt om jag var i behov av duscholja eller torrschampo, säkra kort.

Inlägget innehåller annonslänkar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *