88 Palette till ruskigt olika priser!

88 Palette till ruskigt olika priser!

Det här är samma (tycker i alla fall jag att det ser ut som? är jag blind?) eyeshadowpaletter men makeupcosmetics tar 300kr mer betalt för den än vad till exempel nelly gör!?!?!?! Jag fick en chock när jag gick in på makeupcosmetics eftersom jag tänkte beställa hem lite prover på deras makeup och möts av att dom säljer en makeuppalette för 499kr som överallt annars kostar 199kr! Så jag hoppas att ni inte klickar hem denna paletten för något över 199kr! Jag skulle inte bli förvånad om någon svensk webbshop eller butik säljer den billigare också. Jag fick min från stina markan shop men när jag skulle ge en till maria i födelsedagspresent så köpte jag den hos nelly då det var den billigaste jag kunde hitta just då.

Ni hittar den hos nelly för 199kr och sen vet jag att Lindex har fått in den i butik om ni vill ”klämma lite” på den men jag vet inte vad dom tar för den, någon som vet? Ni ska absolut inte betala 499kr för den när ni hittar den till riktigt bra priser på många andra platser.

Ja, jag blev lite upprörd över att makeupcosmetics tar så mycket mer betalt för denna palette..märks det? ;)

17 svar på ”88 Palette till ruskigt olika priser!

 1. ja gud ! det var ju bra stor prisskillnad det :O nog för att den är bra å så men ändå ! Dem kanske såg sin chans att försöka lura några som inte vet vad den brukar kosta.
  Det var världens bästa födelsedagspresent iaf :D

 2. Vilken fin blogg du har :) Och du har verkligen massor med snygga modellbilder!! Hittade hit via Maria, som jag också är lite bekant med :) Du kanske har ett bra tips på vilken mascara man ska satsa på om man inte vill köpa en svindyr men ändå bra? Har en från makeupstore nu men är faktiskt inte så nöjd med den då den kladdar så mycket :( Kikade lite på dina tidigare tester av mascaror men hittade ingen som du var sådär supernöjd med? Något tips?? :) Kram!

 3. Det är inte exakt samma, syns på bilderna. Kolla mellersta raden längst ner så ser ni skillnaden.
  För övrigt så kan man köpa båda versionerna för ett par dollar på Ebay :)
  De där paletterna köps in i storpack för ynka kronor från fabriker i Kina och säljs sedan dyrt i webshopar och billigt på Ebay.
  Finns även att hitta på Tradera, men där är det inte lika billigt som på Ebay.

  1. Jag har den billiga paletten hemma och den ser precis ut som den dyra så jag tror det är likadana :P Och jag vet att dom görs superbilligt i Kina..därför jag blir lite upprörd nästan över att dom tar ett sådant överpris på den! :S

 4. Ja, absolut!
  Men en del företag är ju lite äckliga på det viset… Saker ska köpas in till ingen kostnad alls men det ska baskemig säljas för en förmögenhet iaf!
  Usch, jag tycker det är fult när företag gör så.

  1. Riktigt fult. Jag förstår att dom måste lägga på så dom tjänar på det men någon måtta får det ju vara?! ;D

 5. Herregud vilken prisskillnad!! Nån 50 lapp hade man väl kunnat förstå, men 300kr?? Man får ju en och en halv sån till för det priset på Nelly xD Lånade lite av Marias sist hon var här, och fan vad bra färgerna håller! Van med typ H&M smink.. ;)

 6. Hej. Denna vill jag ha men hittar den inte på hemsidan du angett, nerlagd? Vet du vart jag ananrs kan hitta den. Perfect julklapp :)

  1. Kanske inte finns i lager just nu. Tror denna sälja i olika butiker nu till jul. Har du kollat Åhlens, Lindex? :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *