90210 Premiären.

90210 Premiären.


Bild på Izza, Mig, Maria & Kelly – från Veckorevyn.

Jag hade ju lite småpanik i Onsdags eftersom jag inte hade någon att gå med på 90210 premiären i Srockholm. Men tack att Ingela hörde av sig till Izza och gav henne mitt nummer så fick jag följa med Izza, Maria & Kelly på preimären! Supersnällt verkligen :) Dock fick dom tyvärr stå vid svampen och vänta på mig eftersom jag tog fel uppgång vid Östermalm och stressad som jag var så irrade jag omkring lite innan jag kom på att jag faktiskt visst visste vart jag var ;) haha. Vadå lantis i stan?! ;)


(Bilder från Kelly)

Väl utanför bion så var det en massiv kö! Jisses. Eftersom det kom snöslask från himlen så kändes det ju sådäääär att stå o köa! ;P Roligast var dock när vi stod och pratade om Idoldeltagarna och sen visade det sig att dom stod 5 meter bakom oss i kön! ;) ops.


(Bilder från Izza)

Väl inne i biosalongen så fanns det massvis med popcorn och cola / vatten. Dessutom fick vi hälsa på Idolerna om vi ville samt delta i en tävling om en resa till L.A men eftersom det var läskigt mycket folk där inne och trångt som bara den så orkade jag inte göra något av det ;/

Vi fick se ett dubbelavsnitt av den nya 90210 serien. Och jag hade verkligen låga förväntingar på denna serien men jag blev glatt överraskad! Det känns som en helt ny serie och inte alls som någon "bevvan" kopia. min favorit i den nya 90210 är helt klart "Silver" som spelas av Jessica Stroup. Underbar stil och jag gillar hennes karaktär!

Jag tycker att alla som har tv400 ska ta och spana in denna serien på måndag kl 20.00! Själv har jag inte tv400 vad jag vet? Måste ta och kolla upp det. Varför inte sända serien på tv4 istället? Men jag kommer följa denna serien på ett eller annt sätt! ;)

11 svar på ”90210 Premiären.

  1. Så himla typsikt att de bestämt att serien ska gå på tv400. Antar att det är för att de vill ha fler tittare till kanalen, men jag är mäkta förbannad. Jag vill ju också kunna se den!! Hoppas att den kommer till 4:an sedan…

  2. Fina bilder tjejen. Jag lägger till dig på bloggkoll (har just upptäckt att det existerar) Haha. Vill du hänga med i min karriär och hur min videoinspelning går så kan du lägga till mig också. :-)

    Kramar

  3. Silver är också min favorit. Tycker dock inte serien verkar va nån höjdare, ingen ny desperate housewives, ugly betty, house, greys anatomy…. fast ändå inte dålig. tror jag ska följa den hursom.

    en sak jag funderat på är vem pappan är till kellys son? är det brandon eller dylan…. vet inte om jag missa att dom sa det eller om det gäller att komma ihåg hur bevvan sluta…aja.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *