[ Ååååååååh :) ]

[ Ååååååååh :) ]

Jag har precis setat här och "åååååh:at" mig över slutet i filmen hundtricket! :) I love it!

Nu ska jag ut och gå lite samt traska förbi Domus o köpa lite (läs mycket) godis! :) Ikväll blir det antingen lugn hemmakväll eller så ska jag följa med Jonas ut på galenskaper! Jag har inte festat sedan juldagen så det kanske är dags? ;) Den som lever får se! ;)

Idag har jag i alla fall på mig en av Timbalands tröjor för Fashion Against Aids från H&M :) Me like it a lot! Lite längre i modellen, precis som jag vill ha det! :) Till det har jag übersköna dansbyxor från Nike! :D Som gjort för en promenad! :) Hörs! :)

11 svar på ”[ Ååååååååh :) ]

  1. ååh är helt kär i Hundtricket fortfarande, lätt favoritfilmen från Sverige :) och ääälskar Fashion against AIDS kläderna från H&M, timbalands t-shirt miiaow!

  2. hehe va? man måste ju anmäla sig för att komma med i tävlingen, vad du bara med så där och visste inget ;P
    haha hur gick det till

  3. jo då det är jag:) så det har du inte drömt. jag har en länk i ett ganska nytt inlägg på min blogg där man kan se lite mejk jag har gjort. Du kanske känner igen något från MB? Tänk om man fick sminka ditt ansikte nån gång! Det vore en dröm!:)

  4. Jag har med den tishan med timbaland:-) gillar lurarna..hehe! Men i grabbmodellen då tjej var slutsåld:( men det funkar med den också:)

  5. Åh.. Den filmen är kul kul kul! Utan Alexander Skarsgård skulle den va dålig, trots att Linus Wahlgren är med.
    Snygg tröja, jag har lika dan på mig i dag! :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *