ACO släpper en limiterad retroutgåva av sin första hudlotion från 1969.

ACO släpper en limiterad retroutgåva av sin första hudlotion från 1969.

Nu lanseras en retroutgåva av ACOs hudlotion från 1969 och den kommer säljas på apotek under oktober och november. När denna lanserades 1969 var det vanligare med fetare salvor och cremer men ACO tog fram sin första hudlotion som var en lättare fuktighetsgivande hudlotion för hela kroppen. Vid denna tidpunkt var apotekens utbud av krämer väldigt begränsad och i nutid så är ACO det ledande varumärket inom hudlotions på apoteket.

Denna retroutgåva lanseras alltså som en hyllning till ACOs långa historia och därför är den klassiska ACO-flaskan åter på besök i hyllorna med en uppdaterad hudlotion. Den nya ACO Original Hudlotionen innehåller en uppdaterad composita som verkar mjukgörande och lämnar huden med en len, smidig och behaglig känsla. Den ska vara lätt och behaglig samt gå snabbt in i huden utan att kladda! Och självklart ska den hjälpa din hud att återfå sin naturliga mjukhet. Den innehåller bland annat fuktbindande Glycerin som finns naturligt i huden. Den är parfymerad.

Eftersom det är en limiterad utgåva så kommer den ut i 40 000 exemplar.

Retroflaska 500 ml. Rekommenderat pris 75kr ACO Original kommer att säljas på följande apotekskedjor under hösten: Apoteket Hjärtat, Kronans Droghandel, Medstop, Apoteksgruppen, Doc Morris & Vårdapoteket. Med andra ord tror jag inte att jag kommer hitta denna på apoteket i lilla Älvdalen ;)

Jag har aldrig testat denna hudlotion, har ni?

2 svar på ”ACO släpper en limiterad retroutgåva av sin första hudlotion från 1969.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *