Afternoon tea på Sturebadet med Garnier!

Afternoon tea på Sturebadet med Garnier!

43

Förra veckan bjöd Kicki på Daisy Beauty och Garnier in till en afternoon tea med hudvårdskola (jätteintressant!) och vi fick klämma och känna på en av Garniers senaste nyheter: Miracle Skin Cream! Tilda Forsgren gick igenom vad som påverkar vår hy: gener, livsstil, kost, miljö och självklart vår hudvård!

Inte nog med det så fick vi även lyxa till det med ansiktsbehandling på Sturebadet och det användes produkter från Kerstin Florian, ingen systemkamera med där tyvärr så inga bilder men guuud så underbart skönt det var! 

_MG_2393

Miracle Skin Cream är en färgad anti-ageing dagkräm som ska tvättas bort på kvällen. Denna lilla mirakelprodukt ska ge synliga resultat direkt som att reducera trötthetstecken och jag personligen upplevde det som att min hy fick mera glow! Man ska dock inte ta för mycket av denna produkt då den är färgad, det är ingen foundation och ska inte ge ett heltäckande resultat. Jag tyckte dessutom att jag fick lov jobba in den och vara noga så att jag inte hade någon färgad fläck någonstans och då blev det ingen färgad skarv på mig som vid första anblick är på tok för blek för denna! Jag ska testa den fler gånger och se om detta verkligen är sant för jag var så säker på att jag skulle få en synlig skarv ;) Jag måste granska den i olika ljus :)

Den innehåller 7 aktiva ingredienser och har ett SPF20 i sig men kom ihåg att det är sällan en skönhetsprodukt / makeupprodukt med SPF ger det SPF som står på. Den är fylld med LHA, Pro-retinol, C-vitamin, Vitamin B3 och B5, peptider och ingefäraextrakt.

Anti-ageing är något som rekommenderas att börja med efter 25 års ålder ungefär, det är då det börjar gå utför alltså ;), och denna mirakelkräm kostar cirka 140sek i butik!

3 svar på ”Afternoon tea på Sturebadet med Garnier!

  1. Vad roliga events du får gå på ! :D Spännande produkt, vore nåt för en trött och sliten småbarnsmamma som har mista glöden för längesen hihi ;)

    sv; Ja, det är en enkel och rolig variant av pannacotta :) Äter inte heller sånt här egentligen men vill göra nå ”kul” inför Melwins 1 års kalas den 23 juni :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *