Alla hjärtans dag tips!

Alla hjärtans dag tips!

Detta blush som jag suktat efter från Too Faced säljs idagNelly för 279kr istället för 329kr! Världens bästa Alla <3 dag present till dig själv? :) Tack vare att jag hade en Wrapp på 50kr (Tack Sanna för den!) så undkom jag fraktavgiften bland annat och betalade ”bara” 268kr för detta underbara blush! <3 Direktlänk till Too Faced Sweethearts Perfect Blush.

Då har i alla fall jag fått en bra start på min Alla <3 dag som annars mest består av jobb, träning och bilkörning i 3 timmar! Tur jag får sova bredvid älsklingen i alla fall och sen går vi ut och äter lite imorgon istället innan jag ska åka vidare till Stockholm :)

6 svar på ”Alla hjärtans dag tips!

  1. Glad alla hjärtans dag! Ser fram emot att träffa dig på lör! :D ska vi mötas upp någonstans innan?

  2. Min alla hjärtans dag består av samma sak som din då i stort sett… Skottat färdigt garagetaket (tog typ 15 minuter, haha) jobb 12-17 (även jag är på coop idag) och sen blir det gymmet :D Dock ska jag inte köra bil lika länge :P hihi

  3. Detta rouge är så otroligt fint! Visst är det väl så att man dras med litet av utseendet och tänker att man bara MÅSTE ha det för den fina formens skull – det har ju blivit väldigt hypat bland bloggerskorna – men nyanserna är väldigt härliga med. Att få litet uppmuntran varje gång det är dags att lägga på rouget är ju dessutom heller aldrig fel. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *