Amika Leave In Cream – godis till håret!

Amika Leave In Cream – godis till håret!

Nytt godis till mitt barr! Amika Leave in Cream är en leave-in produkt som ska återfukta håret på djupet, stärka håret och göra det mer lätthanterligt utan att tynga ner håret! Appliceras i fuktigt hår.

Det enda jag är ute efter med denna produkten är att mitt hår ska bli mer lätthanterligt och det blir det! Denna fungerar verkligen jättebra på mitt långa hår! Tynger absolut inte ner, väldigt lätt produkt och doften är heeelt underbar! Big like på doften! Big like på produkten! Eftersom jag har väldigt långt hår (hade behövt klippa mig för länge sen) som dessutom är torrt så behöver jag produkter som verkligen hjälper till att reda ut och jag blev lite förvånad när jag använde den första gången hur otroligt lättborstat mitt hår blev! Jag hoppas verkligen att det fortsätter på den banan! :)

229kr för 250ml och den säljs bland annat hos lyko.se (annonslänk)

Har du testat denna? Vad tyckte du? Gillar du den precis som jag gör? :)

6 svar på ”Amika Leave In Cream – godis till håret!

  1. För det första; mycket trevlig blogg! :) Sedan så undrar jag om du testat morroccan oil till håret? Hur är den jämfört med den här? :)

    1. Svar till Malin: Hejsan, nej just morroccan oil har jag faktiskt inte testat :) Men jag skulle nog inte jämföraen leave in med en hårolja :)

  2. Amikas produkter luktar verkligen gudomligt! Jag använder shampoo och balsam från det märket nu. Jag köpte en locktång från Amika i London från några år sedan och det är den bästa jag någonsin testat. Vanligtvis försvinner lockar ur mitt hår efter ett par timmar, men med Amikas locktång så håller de sig kvar fram tills att man blöter håret nästa gång. Man kan alltså sova med lockarna utan att de går ur håret! Så enligt mig har det här märket det högsta betyget man kan få!

  3. Låter som en underbar hårprodukt :) Har inte testat denna men tack vare detta inlägg så blir jag sugen :)
    Jag har en olja från Yves Rocher som jag sätter i håret och låter sitta i 10 minuter och sedan ska den tvättas bort.. den är underbar :)
    //Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *