Ångestframkallande…:I

Ångestframkallande…:I

Här har jag ett bord med kaos som måste rensas upp. Smink, hår pryttlar, smycken och diverse skönhetsprylar som måste gås igenom, rensas och försöka få ordning på det på något vänster. Den dagen jag och David flyttar ihop måste vi nog bo ganska stort så jag får plats med alla mina pryttlar ;) haha! Detta är alltså saker som samlats ihop från olika platser och nu ska gås igenom! Roligt tidsfördriv ;)

Ser framemot att någon gång i framtiden få min egen sminkhörna med spegel, byrå och hyllor så jag får plats med allt och det ser riktigt städat och fint ut! <3 Det är i alla fall det jag dagdrömmer om..mycket utrymme så jag kan ha en egen liten hörna att inreda precis som jag vill :)

Nej usch..ska börja gå igenom allt för misstänker att det kommer ta tid ;)

7 svar på ”Ångestframkallande…:I

  1. Jag önskar mig en sminkhörna med! Men det får bli den dagen vi bor större. En egen hörna med speglar och lampor, bra förvaring och gärna vid ett fönster så man får dagsljus också! Kanske i en walk-in closet som jag alltid önskat mig ^^

  2. Jag älskar min sminkhörna, så härligt att ha en egen plats till min hobby där jag kan leka i timmar. Så är jag ju inte i vägen och kladdar med lack och glitter på andra ställen heller! :)

  3. Det du inte vill ha kan du dumpa på hedvägen, jag har ju faktiskt ett helt eget rum så där ryms det väldigt mycket smink. :-)

  4. Hihi när ni flyttar ihop får ni se till att ha ett extra sovrum så att du kan ha din sminkhörna där ;) i väntan på att rummet eventuellt blir ett barnrum. ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *