Äntligen testat Isadora Graffiti Nails!

Äntligen testat Isadora Graffiti Nails!

I Onsdags åkte jag äntligen till Mora och letade igen Isadoras Graffiti Nails lack! Nu när jag testat det så ångrar jag att jag inte hamstrade på mig fler svarta när jag ändå höll på! Grymt rolig effekt och jag gillar kombinationen med mitt 193 pure coral som också kommer från Isadora. Jag målade först två lager med 193 pure coral, lät det torka några minuter och sen målade jag på ett tunt lager av det svarta graffiti nails för att få detta resultatet! :)

Jag måste försöka hitta igen fler svarta graffiti nails helt klart :)

26 svar på ”Äntligen testat Isadora Graffiti Nails!

 1. jätteroligt! men deta är knappast en nyhet egentligen för jag kmr ihåg att jag hade såna lack redan i tonåren, fast då var det såna där dyra lack man köpte hos manikyristen ^^

 2. såg din kommentar nu förresten… min volymmascara från lumene var inte vattnig, typ samma konsistens som längdmascaran, liksom vanlig ^^ skumt! jo, glittermakeup är skitfint (förrutom att dte är svårt att undvika glitter överallt annat också). ska också göra dte till en plåtning så därför var jag tvungen att testa på mig själv först för att se. haha :)

 3. Vad läckert!nu kan man göra naglarna lite coolare hemma själv.
  Det där måste jag testam fanns det bara i svart??
  Ha en toppen lördag

 4. Köpte också ett svart igår..bara hunnit testa på en nagel. Man ska ta rätt så tjockt lager av det svarta då blir det snyggare tycker jag. Kul grej :)

 5. Synd att du inte bor här då hade du kunnat få mitt.

  Har testat att applicera Isadoras svarta Graffiti lack 3 gånger nu, och det blir sååå fult hela tiden. Jag kan inte för allt i världen få till sprickorna snyggt.

  Ska testa en gång till innan jag reser till USA, sedan ger jag upp och ger bort lacket!

 6. Det där är rätt coolt faktiskt ^^ Men jag vet inte om jag skulle vilja ha svart.. finns det i andra färger?

 7. Tack för tipset!

  Använde bara ett lager av det färgade lacket innan jag applicerade Graffiti, får lov att testa med två lager då, innan jag ger upp.

 8. åh vad fräckt! Detta måste ju införskaffas utan tvekan. Det svarta kryper alltså ihop och bildar detta mönster själv? Hmm har för mig att det fanna nått liknande för några år sedan som också krackelerade på liknande sett.

  Jag skulle egentligen göra ett nytt cellprovs test denna veckan, men var tvungen att avboka pga förkylning. Så förhoppningsvis får jag en ny tid snart. Bättre att få det gjort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *