Apolosophy på Apotek Hjärtat!

Apolosophy på Apotek Hjärtat!

Tidigt i morse var jag och Tina på Apotek Hjärtat för att ta del av en presentation av deras egna märke Apolosophy! Det som presenterades för oss var deras makeupkollektion samt solprodukter (parfymfria). Det ska vara kvalite och finish i design som ska känneteckna Apolosophy. Alla produkterna inom Apolosophy ska vara framtagna utifrån nogranna krav på kvalitet och samtliga leverantörer ska vara kvalitetssäkrade och utvalda med omsorg. Apolosophy är dock inte mineralmakeup, vill man ha det så säljs även Idun Minerals på apotek hjärtat.

Petra Tungården var på plats och la en makeup på sin vän Mikaela.

Luxary Pearls Lipgloss som finns i 7 nyanser och Magic Fuchsia och Wild Berry blev helt klart mina två favoritnyanser. Det kommer fem limited edition gloss nu under maj månad, ska bli kul att se vad det är för nyanser!

Second Skin Foundation finns i 4 nyanser varpå alla 4 faktiskt är hyffsat ljusa! Denna foundation ska ge näring åt huden och motverka att huden blir blank. Den ska även anpassa sig efter hudens rörelser vilket och ska därför inte lägga sig i fina linjer. Har en naturlig och halvmatt finish och ska ge en medeltäckning. 139sek styck. Jag är grymt nyfiken på denna foundation! Hoppas på en ny budgetfavorit!

Lite tråkiga nyanser på läppstiften enligt mig men det fjärde från vänster heter ”Classic Berry” och känns som en riktigt fin nyans, jag swatchade denna på plats men bilden blev tyvärr i total oskärpa :( Ni får helt enkelt gå in på ett apotek hjärtat och titta på den ;) Den gav i alla fall mig habegär! 109sek styck!

Detta är dock inte allt utan det kommer komma mera! Minilack, fotprodukter, ögonskuggpaletter och bronzers bland annat samt att det kommer släppas nya läppglans nu under Maj månad och det verkar ska komma nya produkter lite löpande från Apolosophy vilket jag ser framemot! Priserna på sminkprodukterna ligger på 79-139sek och solprodukterna 59-169sek så det är riktigt bra priser på dessa produkter! Minilacken (cirka 20 nyanser) som kommer komma ut senare i Maj kommer kosta 39sek styck!

Jag har fått med mig lite produkter hem för att testa, visar vad senare, och jag måste säga att jag ser framemot att testa Apolosophy och jag hoppas att produkterna ska hålla hög kvalité för priserna är ju som sagt riktigt bra!

Vad tror ni om Apolosophy? Är det något ni vill kika närmare på? :)

8 svar på ”Apolosophy på Apotek Hjärtat!

  1. Jag kommer definitivt kolla in det! Kul med nya grejer, och till bra priser dessutom! Är också grymt nyfiken på No7 som kommer i slutet på maj. Ska bli spännande se vad som kommer där!

    1. Svar till Lotta: Det var jättebra priser! Ska bli jättespännande detta :) Jag tjuvkikade lite på No7 som fanns uppe i butiken redan och det ser ut att komma en del gobitar därockså ;)

  2. Kan du inte göra ett inlägg när du testar foundationen? Vill gärna se hur den ser ut på och höra vad du tycker om den! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *