Återkommande produkt i sminkväskan: Lumene Beauty Base Matifying Primer.

Återkommande produkt i sminkväskan: Lumene Beauty Base Matifying Primer.

Om produkten: Gör hudens yta matt och ger en utmärkt, jämn bas för makeup. Perfekt produkt för fet- och blandhud: får hudens porer att se mindre ut och hjälper att hålla huden matt hela dagen.

Min åsikt om produkten: Är det något jag tycker är svårt att hitta bland budgetprodukter så är det en bra primer! Det här är inte den bästa primern jag har testat men för 120kr så är jag ändå väldigt nöjd! Den är helt klart godkänd och jag har ju köpt den i alla fall två gånger nu! Den har en skön konsistens, är väldigt dryg, ger ett okej resultat på hyn och en bra bas för att applicera foundation! Min T-zon håller sig inte helt och hållet blank hela dagen men jag känner mig absolut inte flottig! Och det är för blankheten som jag främst köpt denna och en del primers som ska hålla huden matt kan kännas uttorkande som till exempel Urban Decays De-slick in a tube vilket jag inte riktigt uppskattade. Torkar huden ut = produceras det bara mer fett.

Så jag är väldigt nöjd med mitt budgetköp från Lumene och jag kan absolut tänka mig att köpa den en tredje gång faktiskt!

3 svar på ”Återkommande produkt i sminkväskan: Lumene Beauty Base Matifying Primer.

  1. Jag har fortfarande inte testat denna. En primer som håller huden matt de dagar jag sminkar mig är nästan ett måste på sommaren. Jag köpte dock 3st från elf när det var 50% där haha, den är ganska ok faktisk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *