Attitude Sthlm 2012!

Attitude Sthlm 2012!

I Lördags var jag på Attitude Sthlm! Fick sällskap med Helene och hennes syster Jenny och väl på plats mötte vi upp Sanna och hennes kille. Jag var även där förra året som ni kan läsa om här. Fick träffa lite ”bloggvänner” som jag inte träffar så ofta: Linda hallberg, Kelly, Jessica, Charlotte som har en fot inblandad i själva mässan (noll koll på hur) och jag tycker det är tråkigt att inte fler bloggvänner var plats men många verkade ha fullt upp denna helgen, too bad!

Inte lika mycket makeup som det var förra året, tyvärr! Så jag personligen njöt av mässan mer förra året än detta året. Men jag är väldigt glad att jag åkte dit och jag kommer säkerligen åka på mässan även nästa år! :) Men mer makeup please ;)

Men jag gick på lite modevisningar där Andreas Wijk och Jennifer Åkerman sjöng under en av dom. Duktiga och roligt med livemusik! Lite senare såg jag Halens modevisning och ville avlida…där såg man verkligen att flertalet (inte alla) av modellerna var superskinny för byxorna hängde i rumpan och såg ut som sopsäckar på modellerna. Jag trodde vi hade kommit lite längre än så faktiskt. Människan som bestämde vilken modell som skulle ha vad kan inte ha tittat hur kläderna satt för det såg långt ifrån bra ut…väldigt tydligt att dom bar för stora kläder och dom såg väl ännu smalare ut pga detta.

Tanken var att jag skulle backstage och smygkika när Isadora smikade modellerna men jag hann inte :/ Synd! Men jag gråter inte blod eftersom jag själv sminkat till modevisningar så det hela är ju inte helt nytt, men hade varit kul att kika på kläderna lite mer close up och kunna fota sminkningarna lite..men men ;)

Lite shopping blev det under mässan! Främst produkter till håret och till naglarna men det tänkte jag visa er i ett eget inlägg :)

Dessutom så kom det fram 2 tjejer och berömde mig för min blogg, händer inte direkt dagligen så jag fick en chock och svammlade mest på ;) Vad säger man förutom Tack? Vill inte ens veta hur jag framstod..haha! Roligt att ni kom fram i alla fall tjejer :)

Nu: Läggdags för imorgon börjar jag jobbet kl 7!

Var ni på Attitude Sthlm? Vad tyckte ni?

5 svar på ”Attitude Sthlm 2012!

  1. Vi tyckte att du var väldigt trevlig och söt :) vi brukar inte gå fram och berömma folk vi inte känner men kände att vi va tvungna eftersom vi tycker om din blogg så mycket och för att du verkade och vi nu vet att du är en go tjej :)

    1. Svar till Sanna: hahaha tack! Jag kände mig dock helt bortkommen! ;D Inte så van med att bloggläsare kommer fram..bor ju i urskogen! ;) Hoppas ni hade kul på mässan i alla fall :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *