Bästa hårsprayen?! L´oréal Elnett Satin är en stark kandidat!

Bästa hårsprayen?! L´oréal Elnett Satin är en stark kandidat!

_MG_2161

Det är inte ofta jag tar mig orken att skriva om hårspray men jag har hittat ett som jag använder hela tiden just nu och har inte känt något intresse av att prova något annat. L´Oréal Paris Elnett Satin Sleekissime Hair Spray har jag hört väldigt många lovord om och tydligen så är detta the hairspray bakom kulisserna på plåtningar och modevisningar!

Vad är det då som gör denna så fantastisk? Jo! Denna spray slätar till, är perfekt till lockar eller för att skapa volym och klistrar eller klibbar inte så den är perfekt när man behöver ändra frisyr och jag misstänker att det är därför denna används i drivor backstage!

Jag som kör på en sleek ponytail väldigt ofta när jag jobbar / tränar fullkomligt älskar denna till det! Det kan verkligen vara klurigt att hitta en hårspray med bra hållbarhet utan att håret blir totalt superhårt men denna does the job! Sprayar jag dessutom i svansen så trasslar sig inte håret lika lätt och den tynger absolut inte ned och jag kan borsta håret hur lätt som helst eller släppa ur håret efter dagen. Tummen upp!

Har en svag doft av ros, jag brukar inte gilla ros och tycker inte att denna doftar så påtagligt av just ros ros! Den doftar gott!

Kostar cirka 65sek och säljs på Åhléns, Kicks, Lyko.se & Eleven.se bland annat!

*inlägget innehåller annonslänkar

3 svar på ”Bästa hårsprayen?! L´oréal Elnett Satin är en stark kandidat!

    1. Haha jag är så van med hårspray som luktar HÅRSPRAY som man nästan tappar luften av att använda ;) Så denna tycker jag inte luktar så mycket! haha :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *