Beautiful blogger award.

Beautiful blogger award.

Jag har fått en ”beautiful blogger award” från Johanna, Caroline & Helen och jag förstår varför jag har fått den när man tittar på bilden ovan ;) Skämtochsido. Tack tjejer! :) Som dem flesta kanske redan vet så går dessa awards ut på att berätta 7 (o)intressanta saker om sig själv och sedan skicka awarden vidare (vilket jag inte orkar, sorry ;P)!

7 (o)intressanta saker om mig:

– Jag måste alltid ha något roligt inplanerat i kalendern, annars blir jag nedstämd.

– Jag älskar att titta på film men det värsta jag vet är ”tv/film förhållanden”. (när nykära sitter hemma o glor på tv all the time urk!)

– Jag älskar pinup/retro/fetish looken och hade jag varit rik hade jag köpt in mängder med korsetter, hattar med flor, 50-talskläder och annat coolt.

– Jag väljer en gammal rostig ”pilsnerbil” framför senaste sportbilen alla dagar i veckan.

– Jag har X antal ”must see before i die” platser. Bland annat Egypten och pyramiderna, Stonehenge, Machu Picchu i Peru och något i de flesta länder här på jorden. Vem som tänkt betala för alla resor jag vill göra vet jag inte än…;)

– Jag har extremt svårt för människor som enbart sitter och pratar om sig själva och är allmänt egocentriska (vänskap är ge och ta) eller som är konstant negativa eftersom det stjäl för mycket energi från mig.

– Dålig fantasi har jag tydligen också för jag orkar inte komma på något mer ;)

7 svar på ”Beautiful blogger award.

  1. sv: Ja, hihi. :) Jag såg det i en ”Hänt i veckan” tidning för ca 2 veckor sedan och tänkte bara att ett sånt där måste jag ha! :P Sedan när skolan började så hade typ alla tjejer i klassen det. Jag måste bunkra upp med dem innan de slutar säljas! :P

    Jag såg din blogg först idag när jag googlade på det där nagellacket imorse. Jag måste säga att du skriver roligt och intressant. =) (till skillnad från vissa andra som aldrig uppdaterar… typ inte jag, verkligen inte.. ;)) Kommer lätt följa din blogg! ^^

  2. Ahaa, vilken storlek kör du med? Jag tycker det är så jäkla svårt att beställa överdelar från inet. De passar fasiken aldrig! :(

  3. jag har också fått sån där award från alla möjliga håll… den känns lite jobbig att göra FORTFARANDE!

    btw, har mottagit min hårprodukt. vad tyckte du om den?! den ger fantastisk volym utan att man behöver tupera.. blev dock lite ledsen när polarn frågade om jag hade killparfym på mig. hhahahaha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *