Beställt lite nytt smink.

Beställt lite nytt smink.

Har precis klickat hem Make Up Flat Brush, Nouba Eye Pencil i mörkbrunt samt Deborah Black+Long Mascara. Ska bli väldigt intressant att testa dessa sminkprodukter och se vad jag tycker :) Jag hoppas att mascaran kommer vara godkänd som vardags mascara :) Kommer recensera den här i bloggen senare.

Önskar jag kunde köpa och testa massvis med smink. Så himla roligt med nya produkter! :)

24 svar på ”Beställt lite nytt smink.

 1. Halloj! har du tråkigt? Gå in på min blogg och gör: "gissa beachbaben" så kan du fördriva lite tid. När jag svarar dig sen så får du facit. Puss på dig!

 2. Grabben har åkt ner till hans föräldrar och ska stanna där över helgen, dels för att han skulle köpa en bil där nere, och så ska han träffa några släktingar från USA för första gången.

  Och han tyckte det var pinsamt/nervöst för honom om jag skulle vara med första dagen ^^

  Vilket jag förstår. Jag var supernervös när jag skulle träffa min morbror (efter 17år) så jag bad grabben bli lite "sen" den dagen så jag får träffa honom i lugn o ro först :P

  Så kommer iaf grabben hem efter helgen igen, och jag längtar. Så nu är jag äkta hemmafru som tvättar sängkläder, vanliga kläder, och storstädar, haha. Weej, -host- ;P

 3. Jag mår lite bättre, men magen är fortfarande knasig…inte kul…

  känns typ som jag varit magsjuk och håller på och tillfriskna..

  Jag är född 10 november så det var lite mellan. Men kul att du också är skorpion i alla fall. :)

  Hur är det med dig denna lördag som känns som en söndag?

 4. Nej det är ju inte så roligt själv, (hade det inte varit en sånt pissväder ute så hade ja gärnat hängt med dig ;) Men med det regniga vädret så känns det inte allt för lockande att gå utanför dörren :(

  Kramar

 5. Huvva! Kärleksgrubbel kräver mycket kraft och energi. När jag träffade maken var det för första gången i mitt liv inget att grubbla över, det var bara så självklart. Och det trots att jag bodde i Sundbyberg och han i Chicago!

 6. Fest är väl bra när vädret är bajs? :)

  Jag ska se på Ducktales med min pojkvän, och så ska vi äta tip top till det. Lite barnsligt kanske, men man måste vara barnslig ibland. :)

 7. jahaaa…haha..det hajjade jag inte..då förstår jag att du skippar det. ;)

  Kolla du, det borde finnas ducktales till dig med. :)

  Tur att du inte tyckte det var så barnsligt. ;)

 8. Men man behöver ju inte gå in heller ;) Minns inte när jag var in på parken senast! hehe, brukar vara mest fart på bynn tycker jag! (haha låter alltid lika kul att säga/skriva det.. bynn)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *