Bilder från kvällen.

Bilder från kvällen.

Eftersom typ alla tog kort igår kväll så tog inte jag direkt många bilder ;) Jag tänkte att jag kan låna bilder från de andra tjejerna istället eftersom de flesta hade mycket bättre kamera än vad jag har för tillfället ;)

Lite bilder som jag tog med min crappy kamera ;)

I hummerlimmon på väg till klubben Orgia(?). Kisse, Linda & Lina med flera kan ni skymta ;)

Jag & Linda fick varsin smarrig drink (det var bara att gå o hämta det man ville i baren) med lite väl mycket alkohol i..men den var god och gick ner ;)

Elin som gör "en Elin", Carro och Lovisa :)

Bilder som Maria tog.

Jag & Linda som står och viska hemlisar ;)

Sötisarna Elin och Carro :)

(Kommer fler bilder senare!)

30 svar på ”Bilder från kvällen.

 1. :(

  svar; Nja de e inte så mycket bättre nu.. :/ Försöker dock ignorera smärta – funkar inte jättebra det heller men jaja. tack iaf <3

  Jaa de vi får hoppas att de gör :) och gör de inte de så får vif ixa fler tillfällen ;)

 2. Ja precis, du nominerar någon nu :)Den du nominerar kommer vara med i omgången som börjar imorgon! Skriv gärna upp fler så kollar jag om de har varit nominerade i tävlingen tidigare =)

  Vad kul att se så många bloggare på samma ställe :) Ser ut som en riktig kalaskväll! :D

 3. för att vara ärlig så var det så många människor, och alla som bloggade var indelade i två grupper kändes de som :s haha vi gick inte fram till någon vilket var lite synd :/

 4. Roligt verkar de defenitift vara..får hoppas att de blir bra reslutat bara. Annars kanske du får bli min coach tjejen. Verkar som om ni hade en grymt kul kväll på bloggträffen, hoppas att man får chansen o vara med nästa gång =)

 5. Gud vad fin du är babe. Jag bara älskar din blogg och du kanske vet att jag läst den väldigt länge? Du är som ingen annnan. Kärlek

 6. Åh tack söta du :)

  Det ser ut som att ni hade riktigt skoj, det måste varit riktigt skoj att få träffa alla bloggerskor, att få ett riktigt ansikte bakom orden.

 7. Oj, såg ut som att Kissie behöver uppsöka ett solarium, eller vistas lite ute i solen ;P hihi.

  Okej, men ni festade bara eller? Delade med er av alla tips?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *