Blir det några skandaler?

Blir det några skandaler?

(jag står för nära scenen känns det som, mycket oljud)

Efter cirka 42 sekunder.
Ebba: Blir det några skandaler?

Katrins svar är för skönt, haha.

Och nog blev det skandaler ;) Skandalen handlade ju om att hon fick sparken. Visst, hon gjorde bara sitt jobb. Men jag tror Idol var lite fel forum för Katrin. Enligt mig så är det inte ok att säga till en 16 årig tjej att hon ser ut att vara 65 bast. Sen handlar ju inte idol om skandaler och elakheter – dessa unga människor ska ju peppas och utvecklas inom musik och sång. Dessutom tror jag att våra Idoler kommer få höra både det ena och det andra av andra – privatpersoner etc – (ger man sig in i leken får man leken tåla, tyvärr! Vi har svårt att unna andra framgrång i detta land) men jag tycker inte att dom ska behöva höra sånt från programledaren!

Släng in Katrin i Big Brother huset så hade vi nog fått se på underhållning.

8 svar på ”Blir det några skandaler?

 1. Ha ha ha ;=) Så sant som det är sagt. Det har ju tyvärr blivit en trend att tala utan att tänka. Den som skriker högst vinner…osv. Jag gillar det inte,även om Katrin är gullig privat.

  Kramen

 2. vad synd att du inte kan gå på nma balen :(

  men jag lovar jag ska ha superkul till dig också :D

  har eventuellt kommit på vad jag ska klä ut mig till haha men måste försöka klura ut hur jag ska få tag på kläderna…hmm

 3. Hejsan Hoppsan!

  Jag tänkte bara tipsa om att idag så skänker gratisgodis 20 öre för varje person som loggar in: http://flugovalpen.blogg.se/2008/october/paminner.html

  Du får gärna tipsa om det i din blogg också så att vi kan se till att summan blir så hög som den kan bli! :) Samtidigt kan du ju passa på att värva lite flera personer om du nu är medlem! ;)

  Tänkte att desto fler vi är som tipsar desto bättre! :) Många bäckar små du vet! ;D

 4. He he..jaaa..sympatisk är nog inte rätt ord för henne iaf..tror det var bäst för Idolerna hur som haver det som tillslut skedde med avskedet! Man kan tycka vad man vill om det men håller verkligen med om att unga människor behöver pepping och inte tvärtom..

 5. He he..jaaa..sympatisk är nog inte rätt ord för henne iaf..tror det var bäst för Idolerna hur som haver det som tillslut skedde med avskedet! Man kan tycka vad man vill om det men håller verkligen med om att unga människor behöver pepping och inte tvärtom..

 6. He he..jaaa..sympatisk är nog inte rätt ord för henne iaf..tror det var bäst för Idolerna hur som haver det som tillslut skedde med avskedet! Man kan tycka vad man vill om det men håller verkligen med om att unga människor behöver pepping och inte tvärtom..

 7. He he..jaaa..sympatisk är nog inte rätt ord för henne iaf..tror det var bäst för Idolerna hur som haver det som tillslut skedde med avskedet! Man kan tycka vad man vill om det men håller verkligen med om att unga människor behöver pepping och inte tvärtom..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *