Bloggevent på Sturebadet Marina Tower med Daisy Beauty, Fenjal & Lypsyl!

Bloggevent på Sturebadet Marina Tower med Daisy Beauty, Fenjal & Lypsyl!

Vi började kvällen med att bli uppdelad i två grupper. Min grupp började med en kortare presentation av Sturebadet Marina Tower och Hamam behandlingen vi skulle få göra och tilldelades våra badrockar, tofflor och handdukar!

Vi fick byta om och sminka av oss och sedan fick vi en presentation av Fenjal & Lypsyl! Det var dock vädligt dåligt ljus i SPA anläggningen så jag har inte massvis med bilder då min mobilkamera är jättedålig när belysningen inte är den bästa! Jag vågade inte ha med mig min systemkamera in riktigt. Fenjal fyller 50 år och Lypsyl har hunnit bli en 100 årig klassiker! Jag är van med det blåvita lypsylet från när jag var liten men på senare år så har Lypsyl tagit fram fler produkter! Mer om produkterna senare.

Sen fick vi genomgå en Hamam behandling och min hud är fortfarande len som en babyrumpa! Bubblade, badade, la chokladansiktsmask och hårinpackning i bastun (älskar det för mitt hår mår sååå bra av det!) innan det var dags för oss att åka hem!

Tog en bild med systemkameran innan det var dags att bege sig därifrån ;) Sturebadet var stängt så det var bara vi skönhetsbloggare och några journalister på plats! :) Lyxigt ;)

Jag hade sååå roligt igår och som nybliven singel som känner sig allmänt jäkla less på det manliga könet så var en tjejkväll på spa verkligen helt underbart! Gud så jag älskar att umgås med mina skönhetsvänner, dom får mig att skratta och må bra! <3 Tack Kicki, Daisy Beauty, Sturebadet Marina Tower, Fenjal & Lypsyl för att jag återigen fick komma på ett event och förlänga livet lite med en mängd skratt!

Vi som var där:

Susanne Winsa
Zaida Olofsson
Beleza
Fröken Rosa
Skönhetsredaktörerna
Aida
Frida Skoglund

Brownsugar
Liselott
Jennifer Ruuska
Lipgloss Bitch
Adaras
Beauty by Linda
Make It Fab
Karin Lind
Honi
Awesome Chemistry
Purity-Sanna

Tack allihopa för en underbar SPA kväll! <3

4 svar på ”Bloggevent på Sturebadet Marina Tower med Daisy Beauty, Fenjal & Lypsyl!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *