Bloggfest i Gävle!

Bloggfest i Gävle!

Desirée & Ida har bjudit in mig på bloggfest i Gävle 31 Mars. Jag hoppas verkligen att jag ska ha möjlighet att gå men jag vet inte riktigt ännu hur jag ska göra det möjligt! Då jag aldrig vet hur många timmars jobb jag har per månad så är det svårt att veta nu om jag har råd med hotell i Mars eller inte. Järnvägshotellet som dom rekommenderar håller ju dock ganska låga priser (antar att det är per rum och inte per person?) så det borde ju gå med lite tur på jobbfronten. Eventuellt kanske bara åka dit över kvällen? Men jag har ändå 3 timmar dit och 3 timmar hem så frågan är ju om orken finns till den bilresan? Jag har hunnit klura på detta fram och tillbaka några gånger nu ;) Som tur är behöver jag inte osa riktigt än så jag har tid på mig att klura ett tag till :) Jag kan ju tyvärr inte komma på att jag känner någon som bor i Gävle heller som jag kan våldgästa lite :) hahaha! ;)

Dom har även gjort en blogg enbart för festen som ni kan spana in här. Kommer vi kunna ta del av lite sponsorer och annat inför festen! :)

Någon mer som är bjuden? :) Ska du dit?

15 svar på ”Bloggfest i Gävle!

  1. Jaa :) Ska bli så skoj! Hoppas du kan ta dig dit :D
    Ja jag tänkte de :) Alexa (alexas.blogg.se) ska också dit så vi tänkte dela rum men om du vill så får du gärna bo med oss :) Hade varit jätte skoj!

  2. Tanken är god, men det är inte riktigt min stil, att anmäla mig på en reservlista och ev få komma för att de som de egentligen ville bjuda inte ville/kunde komma.. Haha. Jag föredrar att vara bjuden. ;) Men tack ändå! :D

  3. Tror jag får skippa den festen, tråkigt nog. Vore skitkul men tror inte jag hinner och orkar. Blir så lång resa för ”bara det”. Men har inte bestämt mig helt än. Plus att det kolliderar med Högskoleprovet, och har inte bestämt mig om jag vill göra det än. Haha. Många frågetecken. :)

  4. jag ska oxå på den festen, funderar på vad jag ska göra med boende jag med. Men hotell är nog det som får bli för mig. har du bestämt dig om du ska gå än ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *