Bloggträff i Malmö.

Bloggträff i Malmö.

Pinky mailade mig den här inbjudan till en bloggträff i Malmö. Hade varit grymt kul med en bloggträff men jag bor ju så jäklans långt bort. Dyrt att åka dit + att jag känner ingen i Malmö som jag kan tigga sovplats hos ;)

Någon som ska dit? Jag funderar på att tacka ja om det är några bloggerskor jag känner till som ska dit :) Sen är ju goodiebags alltid roligt ;) hahaha. Är det i så fall någon vän som vill följa med mig dit? :P Man får ju ta med sig en vän :)

15 svar på ”Bloggträff i Malmö.

  1. Oh, spännande med sånna inbjudningar :) Själv är de inbjudningar jag får av min syster. Fast det är ju ingen inbjudan.. det är ett erbjudande.. antingen att hon vill låna barnen.. eller låna hunden :D

  2. Hej!!

    Det var jag som skrev för ett tag sen att du inte ska gnälla om att du är en större modell, för att du absolut inte är det och jag tyckte att du gjorde andra (mig) ledsen genom att säga så?

    Nåja, jag bor iaf i Helsingborg och det är ju bra 40 minuter med tåg från Malm, så om du vill får du gärna sova här. Och om du vill publicera denna kommentar får du gärna redigera den om du vill :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *