bloggvantar.

bloggvantar.

Jag har fått ett par vantar som är framtagna av Muchis och Erica Laurell för Chiquita Smoothies. Erica Laurell är en svensk designer som jobbar med stickning och bland annat säljer sina kollektioner på NK i Stockholm. Varför gör då Chiquita smoothies det här? Jo, därför att i somras lanserades den temporära smaken Kokos och Mango, men den blev så populär att den nu har blivit den av det ordinarie sortimentet. Efter det är en traditionellt somrig smak som nu lanseras i vintern tänkte dom lite extra på kylan i Sverige och tog fram en vante. Närmare bestämt en blogg-vante! En vante där man kan vika bort delen över fingrarna för att när som helst komma åt sitt tangentbort utan att frysa fingrarna av sig.

Jag heldiggar mina nya vantar :) Jag är ju väldigt frusen om händerna och jag tror dessa kommer bli välanvända! Kylan håller ju i sig ett tag till så jag tackar & tar emot med glädje! :)

Ännu roligare är att jag kommer få tävla ut tre par vantar till mina läsare! :) Tävlingen kommer upp senare idag!

13 svar på ”bloggvantar.

 1. Ja jag började jobba där 2006 och slutade 2008. Jobbade där heltid. Jo det är ett påfrestande jobb, man måste vara väldigt stresstålig för att orka med. Men det är ju alltid kul att prova på för ett tag :-).

 2. Smart den tävlingen måste jag vinna, bloggberoende som jag är.

  Härlig dag med solsken allt bra hos dig?

  Pusd & Kram Girly

 3. För mig heter såna där vantar ”post-vantar” då de är optimala för att ha när man delar ut post.. :) Upp med tävlingen nu så att jag kan tävla! :D

 4. Och du förresten, här kommer ett svar på din bloggkommentar.. :)

  Jag MÅSTE blogga om sånt där.. Det är ju jättekul att få mina läsare att må lika illa som jag gjorde när jag läste det, om inte ännu mer illa eftersom jag visste hela samanhanget! Jag vill inte blogga om sånt som alla andra skriver om, så jag skrivet om äckliga saker… hahaha..

 5. Vilka underbara vantar!! Jag har sett likande sånna innan, men inte lyckats att hitta nån stans man kan köpa dem.. /:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *