Body by CCS får en ny design!

Body by CCS får en ny design!

I höst lanserar CCS en ny version av deras klassiker Body By CCS hudlotion. Flaskan är inspirerad av plommonfärger och har en pump för att smidigt få ur produkten ur flaskan. Denna är parfymerad och har en varm doft med inslag av röda äpple och persika. Fri från Parabener och man får 400ml för 59kr. Den finns även som parfymfri, en ljusrosa flaska.

Älskar färgen på flaskan, vi behöver lite färg i höst! Jag gillar även doften men gillar doften på deras summer edition mer som dom lanserade i somras! Den va mer söt vilket jag gillar, doften på denna känns lite mer ”vuxen” och passar nog kanon till er som inte vill ha en alltför söt doft :) Denna känns helt klart mer höst än sommar om man kan säga så :)

Det är så galet bra pris på dessa bodylotions och det känns som dom räcker i år och dar ;) Så jag tycker verkligen detta är en prisvärd och bra bodylotion som återfuktar!

Är det någon av er som har testat Body by CCS hudlotion?

4 svar på ”Body by CCS får en ny design!

    1. Svar till Johanna: Jajjemen! ;D Kommer ta pressbussen dit :) Får sova hos snälla Tina! :D Så jag ska åka ner tidigt imorgon bitti och hem igen efter lunch på torsdag :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *