Body By CCS Summer Edition – ljuvlig sommardoft!

Body By CCS Summer Edition – ljuvlig sommardoft!

Nu till sommaren så släpper Body by CCS denna sommarvariant av deras klassiska hudlotion! Body by CCS Summer Edition har enligt min näsa en fantastisk doft! Jag tänkte på någon smarrig fruktyoghurt när jag först luktade på denna! Lite söt doft som doftar mums! När jag läste vidare så ser jag att denna har inslag av mango & solmogna aprikoser. Inte dom första frukterna jag associerade till men sen är jag inget snille när det kommer till att känna igen dofter, tyvärr! ;)

Är ni förbi ett apotek så ta och titta lite närmare på denna om in vill ha en bodylotion som har en svag, söt & lätt doft ! Gillar ni inte dofter åt det söta hållet kanske ni eventuellt tycker denna är för söt. Kostar 65kronor och det är den helt klart värd enbart på grund av hur gott den luktar! haha! ;D Den har fler bra egenskaper än bara doften såklart..som att den återfuktar samt verkar lugnande ;) Men det gör ju många bodylotions…så denna vinner på doften samt att den har ett väldigt bra pris!

3 svar på ”Body By CCS Summer Edition – ljuvlig sommardoft!

  1. Denna ska jag testa och jag hoppas den fixar mina supertorra ben som stramar så fort jag klivit ur duschen. Reptilvarning :(

  2. Åhhhh!!! Jag är gärna med i utlottningen av denna Bodylotion ”By CCS Summer Edition med ljuvlig sommardoft” (kan riktigt känna doften om jag tar ett djupt andetag). Mmmm…vad skulle jag då själv doftsätta en lotion med…Det får bli en doft med inslag av citrusfrukter – citron, lime och grape frukt :)
    Nå håller jag tummarna Så, hoppas med lite tur att jag en lotion by CCS med lyckas Få ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *