The Body Shops Beauty Must Haves hösten 2014.

The Body Shops Beauty Must Haves hösten 2014.

_MG_4691Varje säsong så har The Body Shop ett flertal ”beauty must have” produkter som är baserade på årstiden. Dessa ska vara de bästsäljande produkterna som passar bäst när sommaren övergår till hösten! 

Hemp Hand Protector 60kr/30ml & 130kr/100ml – Yepp, nu anfaller snart dom supertorra händerna och TBS storsäljare Hemp Hand Protector ska mjukgöra och skydda våra händer i höst!

White Musk Eau de Toilette 225kr/30ml & 325kr/60ml – Ny säsong – ny doft! 

Shea Body Scrub 195kr/200ml – Jag älskar body scrubs och dom från TBS som är sockerbaserade ger jag tummen upp! Söt doft på denna.

Activist Shower Gel 145sek/200ml – Älskar att TBS tar med en herrprodukt bland alla Beauty Must Haves. Kryddig doft, jag gillar!

– Camomile Sumptuous Cleansing Butter 185sek/200ml – Jag var bombsäker på att jag hade recenserat denna tidigare men hittar ingen recension…jag har i alla fall redan hunnit använda upp denna en gång och kommer gladeligen även göra slut på denna! Ska se till att fixa en mer utförlig recension denna gången ;)

TBS Ikonprodukter för hela 2014 är självklart även dom med 

Drops of youth 375kr/30ml- Godis för en torr hy!

– All-in-one BB Cream 200kr- Och jag fich äntligen ett pressprov på en vettigare nyans! Nyans 00 denna gången så nu kanske jag äntligen kan testa denna i vinter när blekfisen är ett faktum ;)

Någon av dessa produkter som ni tycker känns som ett Beaut Must Have? När jag tänker på produkter inför hösten så hade jag nog gärna tagit med ett solpuder för att förlänga sommarens solbränna och kanske något till det trötta håret som antagligen slitits lite mer under sommaren.

*inlägget innehåller annonslänkar

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *