Boktips: Silvervägen.

Boktips: Silvervägen.

Det här att jag klarar av att läsa igen, underbart! Och jag måste tipsa er om Silvervägen eftersom jag läste ut den på 2 dagar!

Jag blev sjukskriven för en utmattningsdepression för 2(?) år sedan och jag klarade då inte av att läsa längre. Jag kom inte ihåg vad jag nyss läst eller så klarade jag inte av att fokusera tillräckligt för att kunna läsa. Det var inte som att jag läste mängder med böcker tidigare men själva saken att helt plötsligt inte klara av att läsa gjorde att ett av mina mål skulle bli att kunna läsa igen!

Jag har nu klarat av att läsa lite böcker som tex Byvalla trilogin och En Dag. Silvervägen är utsedd till Årets bästa svenska kriminalroman 2018 och jag förstår det, otroligt spännande och välskriven! Inte för många människor att hålla koll på vilket jag har märkt är något jag har svårt för.

Silvervägen handlar om Lelle som tillbringar den ljusa sommarnätterna med att köra bil efter den väg som kallas Silvervägen. Anledningen att han är bil är att han fortfarande letar efter sin dotter som varit försvunnen i 3 år.

Det här är dessutom Stina Jacksons debutroman. WOW. Jag ser verkligen framemot att läsa hennes nästa bok!

Jag klickade hem den i pocketformat från Bokus. Pocket är billigare så det är varför jag, om det går, alltid väljer pocketformat. Jag köpte lite fler böcker samtidigt så det kanske dyker upp något mer boktips framöver?

Inlägget innehåller annonslänkar till Bokus.

Ett svar på ”Boktips: Silvervägen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *