Boucheron Place Vendome, EdT!

Boucheron Place Vendome, EdT!

_MG_2532

Juvelerar huset Boucheron har sedan året 1988 även skapat ett flertal parfymer och Boucheron Place Vendome är en av dom. Helt ärligt så hade inte jag hört talas om Boucheron innan jag fick ett pressmeddelande om denna parfymen och tack vare dess noter så blev jag väldigt nyfiken, läs bara detta:

Toppnot: Apelsinblomma, rosépeppar, ros essence.
Hjärtnot: Pion, jasmin, honung.
Basnot: Cederträ, benzoin

Förstår ni nu varför mitt intresse väcktes? Dom noterna och den fantastiskt vackra flaskan ;) Den här luktar så gott på mig när den väl fått gotta till sig! Update: Jag var helt bombsäker att jag läst på förpackningen att detta var en EdP men Viola uppdaterade mig om att detta är ju EdT, haha! Och just därför är jag så sjukt förvånad att denna sitter en hel dag på mig utan problem! Tror inte jag upplevt någon annan EdT med så här lång dofttid tidigare! Heeelt sinnes! Jag kände fortfarande doften på mina handleder ikväll efter jobbet och då applicerade jag innan jobbet vid 11 och kom hem 20.30.

30ml för 415sek eller 50ml för 569sek hos eleven.se och hos parfym.se (där brukar jag köpa de flesta av mina parfymer när dom väl finns på sidan, sjukt bra priser!) får du 50ml för 339sek här.

*inlägget innehåller annonslänkar

 

6 svar på ”Boucheron Place Vendome, EdT!

    1. Haha får jag skylla på att jag skrev inlägget innan läggdags?! Jag var såååååå bombsäker på att det var EdPn jag hade då jag 1. tyckte jag läste det på förpackningen och 2. den doftar ju hur jäkla länge som helst! Nu blev jag ju ännu mer imponerad över hur länge doften sitter kvar på mig! :)

  1. Haha :D Sånt händer! Ja jag kan tänka mig att den sitter bra, originalet hade varit en mardröm att råka få på sig om man ogillar den, den släpper fan aldrig taget.. Jag har halsdukar som fortfarande luktar av den och då har jag inte använt min på bra länge! Krejsy!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *