Bra förvaring till mina pennor, eyeliners och mascaror!

Bra förvaring till mina pennor, eyeliners och mascaror!

För en tid sedan så beställde jag hem denna makeup bag från nelly så jag skulle få lite mer koll på mina pennor samt enklare frakta med mig allt när jag ska ut på jobb! Så nu ligger mina kajalpennor, läppennor, eyeliners och jobbets mascaror i denna. Riktigt praktiskt måste jag säga och jag kommer helt klart ha bättre koll på mina saker :)

Den är bara att vika ihop och man fäster den med kardborre. Finns gott om plats när man ska vika ihop den så alla fyra facken kan man nog nästintill ha smällfulla och den går ändå att ha ihop :)

10 svar på ”Bra förvaring till mina pennor, eyeliners och mascaror!

  1. Javisst! Gäller bara att ha lite tur nu också, håller tummarna :)

    Tror neuLash också kan vara skonsamt för ögonfransarna, då man slipper använda lika mycket mascara och kan dra ner på ögonfransböjaren som jag annars använder flitigt.

  2. Hej! Jag läste ett inlägg från 2009 då du skrev att du testat french liner pennan från depend. Jag har också en hemma som jag användt endast några få gånger. Nu har den blivit konstig. När jag försöker få spetsen att fyllas med färg så fylls den men inte längst ner på spetsen. Självklart vill jag inte måla med sidan av pennan. Undrar om inte detta hände med din penna också…för jag vill inte köpa en ny om det händer igen! Tacksam för svar! =)

  3. Sjutton va smart =) jag har alla mina pennor i olika små necessärer. Får alltid leta efter dem, ställer dem inte på samma ställe jämt ;)
    Tror jag ska investera i en sån förvaring. Tack för tipset.

  4. Haha, ja jag ska sända över lite lyckorus till dig via posten ;) Men idag är jag lite seg faktiskt.. ;/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *