Brunetten är tillbaka!

Brunetten är tillbaka!

Ja nu är brunetten tillbaka, får se hur länge hon blir kvar då jag känner att risken är att jag vill bli lite mer röd igen längre fram ;) Jag hade i en toning i nyansen ”brun” men håret är mer svart ;) Kommer väl vara så några tvättar nu misstänker jag :)

13 svar på ”Brunetten är tillbaka!

 1. Du är jättefin i din nya hårfärg, (Förlåt nu, hoppas att du tar det på rätt sätt! Passar dig bättre än den förra, även om den också är fin)

  —————

  Ja, jag har fått en ”save the date”, så då ses vi där, vad roligt :)

  Ja, men du bor inte i Stockholm Priserna här är oftast Mycket högre…

  Du skriver uppbrott, menar du killen? Jag bröt med barnens far förrförra tisdagen, så jag har inte heller lagt ner så mycket tid på bloggen sedans den dagen. Känner dock att energin sakta… sakta kommer tillbaka lite, men det är fortfarande väldigt tungt med känslorna…

 2. Brun brukar alltid bli svart typ.. Men du tvättar nog snart ur lite så det blir brunare.. :) Du, du måste lägga ut en bild på hur du ser ut till festen ikväll! Eller mmsa en! Eller Facebook! Jag är nyfiken! :D

 3. Vad du är fin. Tycker du passar så bra i båda men när du har lite mörkare är du hur vacker som helst. Lite som snövit med din ljusa fina hy. Ha en bra helg!

  1. Hej! Jag kommer inte riktigt ihåg då jag nästan bytt varje gång tyvärr :S Tror jag färgat det…testade en mousse toning en gång men den bet inte alls!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *