budgettips: penselset 7 delar.

budgettips: penselset 7 delar.

Eleven säljer ett penselset i 7 delar för 210kr! Skapligt budgetfynd om man vill få de flesta penslar som behövs för en billig peng! Riktigt smidigt dessutom att man får dem i en väska. Jag förvarar alla mina penslar i en liknande väska som jag fick under utbildningen, smidigt! Dessvärre står det inte vad penslarna är gjorda av men med tanke på priset så kan det inte vara av äkta hår tycker jag. Oavsett kvalité så är det svårt att hitta ett 7-delat sett + väska för en billigare peng! Vill ni titta närmare på dem så gör ni det här.

11 svar på ”budgettips: penselset 7 delar.

  1. Bra fråga du… ;) Det är Johan som har hjälpt mig att fixa, så om jag ska vara helt ärlig, så har jag ingen aning om vad det blir för skoj :)

  2. ja eg. borde jag ju ha nya & fräscha redskap å även endel nytt smink ;P ska nog få dej hjälpa mej surfa in på sån´t jag borde ha. Fräscha till sminkväskan lite & strunta i klädshopping ( försöööka hehe) kommande månad kanske ;)
    Kanske vi hinner spana lite på stan next week :)

  3. Du, jag måste bara fråga dig.. Hur fungerar det här med TradeDoubler egentligen? Tex när du länkar till en produkt eller en shop i ett inlägg, får du något om folk klickar där? Jag har nyss skaffat det och deras hemsida känns som en djungel :p

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *