CCS och Akademikliniken lanserar Oliva by CCS Age Well.

CCS och Akademikliniken lanserar Oliva by CCS Age Well.

CCS  utvecklingslaboratorium har tillsammans med Akademiklinikens hudläkare och forskare kombinerat olivolja som är ett av världens äldsta skönhetsmedel, med den senaste forskningen inom hudvård. Resultatet är Oliva by CCS Age Well som är en effektiv och problemlösande hudvårdsserie som är enkel att använda.

Först ut är dessa tre produkter som jag kommer gå in på lite närmare men om jag uppfattat det hela korrekt så kommer dessa följas av fler lanseringar längre fram. Spännande!

Temat i dessa produkter är oliv och denna gången är produkterna kombinerade med andra aktiva ingredienser som stamceller från äpple, extrakt av vattenkrasse och Hyaluronsyra.  Deras fokus har legat på att arbeta med naturliga ingredienser som har en bevisad positiv effekt för åldrande hud!

Oliva Age Well Day – Oliva Age Well Day med UV-skydd innehåller olivolja som är känd för sina mjukgörande och fuktgivande egenskaper och extrakt av vattenkrasse som är en effektiv antioxidant som skyddar mot fria radikaler från bland annat UV-ljus och föroreningar. Cremen är berikad med äpplestamceller med anti-age egenskaper och hyaluronsyra som finns naturligt i huden, en effektiv och återuppbyggande fuktgivare som fyller ut fina linjer och minskar ålderstecken. Pris: 229kr.

Oliva Age Well Night – Oliva Age Well Night är en effektiv nattcreme som med Decyl Ester av olivolja är intensivt mjukgörande och fuktgivande. Anti-age egenskaper som hjälper till att stimulera hudens celler under natten. Även denna innehåller Hyaluronsyra & stamceller från äpple. Pris: 229kr.

Oliva Age Well Eye – Oliva Age Well Eye är en fuktboost med antioxidativt extrakt från olivblad, hyaluronsyra och hallonextrakt som hjälper till att förhindra hudens fuktavdunstning. Även denna innehåller stamceller från äpple. Den är berikad med Soja isoflavoner som stimulerar produktionen av hudens kollagen och vattenkrasse. Boostar huden och ger fin lyster. Pris: 229kr.

Jag har lagt mina vanliga hudårdprodukter åt sidan ett tag för att faktiskt testa dessa och ge dom en chans och jag har redan testat dom ett tag och jag tror faktiskt detta kan vara något riktigt bra i budgetväg! Ögonkrämen är nog en produkt som jag kommer ta in i mina hudvårdsrutiner som det känns nu!

Jag ska testa någon vecka till innan ni får en recension från min sida :)

Dessa produkter hittar ni igen på apoteket! :)

 

2 svar på ”CCS och Akademikliniken lanserar Oliva by CCS Age Well.

  1. Hej!

    Ska bli spännande att höra vad du tycker om serien. Väntar med spänning, för jag är själv sugen på att köpa den. Gillar Oliva by CCS andra produkter. Ha en fortsatt bra dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *