Change of plans.

Change of plans.

Det har blivit lite ändrade planer på min dag. För det första så lyckades jag såklart missa tåget – det var inte första gången det hände i mitt liv ;) Jag såg tåget åka iväg precis när jag var på väg till bilen för att hämta min packning. Oh well tänkte jag och funderade på att vänta på tåget som skulle gå två timmar senare. Men eftersom Tess inte är helt frisk så kom vi fram till att det kanske är bättre att vi umgås en annan helg istället. Jag tycker det känns lite väl dyrt att betala 600:- i tåg och sedan är stackarn halvtrött eftersom hon är sjuk :)

Så det var kanske bara bra att jag är världens tidsoptimist och missade tåget? ;) Jag hade verkligen sett framemot att träffa Tess, åka limo, festa och ha superkul! Men det känns som att vi får ta det en annan gång när sötnosen mår bättre så hon orkar med o parta! ;)

Istället så åkte jag hem till Micke, stackarn fick gå upp extra tidigt eftersom att jag är som jag är ;) Meeeen eftersom jag ändå gick upp tidigt idag och jag verkligen måste köpa klart mina julklappar så ska jag & Micke lite spontant åka till kupolen och trängas med alla andra sista minuten shoppare! ;)

Så är mitt liv. Jag planerar en sak men kanske gör något helt annat ;)

15 svar på ”Change of plans.

 1. Ja, allt har kanske en mening.

  Du är ju medlem i gratisbio, hur tycker du att dte är? Jag får inte ens hälften av mina poäng som jag tjänar in och de svarar ta mig fan inte på mina mail heller för den delen mutter

 2. Med andra ord så är du en flexibel människa som tar förändringar med en klackspark ;) Du är beredd på vardagen, livet.

 3. Trist att du inte kom upp hit till huvudstaden, men du ser ibland kan de blir nått gott ur de onda. Hoppas att du hitta en massa bra klappar i vimlet =)

 4. Tack tack :)

  Är verkligen jättesugen på att fixa till mina tänder snart :D Är inte så sugen på tandställning direkt. Ok att det är acceptabelt nu när Blondinbella har haft det och Kenza men nej inte när man är 24 år ;) hehe.

  Jobbigt att du missa tåget men det kanske var meningen eftersom din kompis inte är helt frisk..

  Snyggo du är på bilden ;D

 5. Den här bilden gillade jag, kändes inte för vanlig, lite annorlunda stil och en del känsla i bilden, precis vad en bra bild ska innehålla :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *