Citrus Hand and Nail Cream från Weleda.

Citrus Hand and Nail Cream från Weleda.

Jag har fått hem ett prov av en av Weledas senaste nyheter: Citrus hand & nail cream!

Detta är en handkräm som ska användas vid behov och kan användas dagligen. Den hjälper till att göra huden mjuk samtidigt som den ska skygga och vårda naglar och nagelband.

Innehåller bland annat ringblomma och styvmorsviolextrakt som ska göra så att även narig hud blir märkbart mjukare och jämnare. Naturligt karnaubavax och ullfett skyddar ömtåliga naglar samtidigt som mandelolja vårdar nagelbanden. Handkrämen har en uppfriskande doft av citrus från äkta eteriska oljor.

Jag har bara testat den väldigt snabbt än så länge och den är väldigt fet så jag kan tänka mig att torra häder uppskattar denna. Jag har dock lite småsvårt för doften. Jag trodde den skulle dofta underbar citrus men den doftar något mer än citrus, kan inte riktigt sätta fingret på exakt vad men jag önskar den hade haft en mer ren citrusdoft. Jag ska i alla fall lägga den i handväskan och börja testa den samt låta Stefan testa den för där har vi en karl med torra händer ;)

Kommer gå att köpa på Åhlens etc.

4 svar på ”Citrus Hand and Nail Cream från Weleda.

  1. Sv: Jag kan tänka mig det! :D Jag ska till Stockholm i februari för att gå på en konsert och förhoppningsvis så blir det att vi tar en helg i Stockholm då, så då hoppas jag verkligen att jag kan hinna med en sväng till Sephora! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *